Extremys Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Salutare as dori sa stiu si eu fiecare vulnerabilitate de la panelul bigzone si nu pentru a sparge servere si alte chestii, vreau doar sa incerc sa le rezolv.
Mister Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 4 hours ago, DanyBoSS said: Blocheaza utilizarea F12 si rezolvi Probabil asta incearca toata lumea sa faca 1 __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Extremys Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Acum 6 ore, DanyBoSS a spus: Blocheaza utilizarea F12 si rezolvi O sa incerc sa fac si acest lucru, dar mai interesat as fi sa rescriu unele functii si asa mai departe. 1
Spmn Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 6 hours ago, DanyBoSS said: Blocheaza utilizarea F12 si rezolvi Asta-i troll sau prostie? 2
NeRo Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Am si eu aceasi problema degeaba blochezi f12 daca dai click dreapta si inspect.. un pic de mentalitate..
S4K Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Totul pelaca de la profile.p.php / complaint.p.php / index.p.php Uita-te prin aceste 3 php-uri si cauta vulnerabilitatea, nu am sa ti-o spun eu care este, caut-o tu si rezolv-o, doar ti-am spus de unde pleaca totul. 1 Serverul meu de Discord: Click aici
Extremys Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Acum 2 ore, s4uriK a spus: Totul pelaca de la profile.p.php / complaint.p.php / index.p.php Uita-te prin aceste 3 php-uri si cauta vulnerabilitatea, nu am sa ti-o spun eu care este, caut-o tu si rezolv-o, doar ti-am spus de unde pleaca totul. O sa ma uit in decursul zilei de maine si o sa revin cu un reply aici.
[RW]Robi Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Inveti PDO & PHP, si iti faci propriul Panel cum crezi tu ca e mai bine.
Pitbul97 Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 vai de capul meu saracul credca l.ati ajutat pana in cur si inapoi
Mister Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 12 minutes ago, Pitbul97 said: vai de capul meu saracul credca l.ati ajutat pana in cur si inapoi De ce deschizi un subiect de 1an vechime? Nu va inteleg sunt atatea topicuri unde puteti sa ajutati sau sa comentati. __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Recommended Posts