Jump to content

RPG.AREA-GAMES.RO - #UNICITATE


Kingsley

Recommended Posts

Cu un mod de joc lucrat de Hudson si Tud0r. cateva luni indelungate, ieri 24/12/2016 - 18:30, server-ul RPG.AREA-GAMES.RO si-a deschis portile pentru toti jucatorii de SA:MP din Romania.
Cu sisteme unice ce revolutioneaza, alaturi de o echipa performanta si profesionista ne dorim sa ne creem un nume printre jucatorii de SA:MP.
Toti jucatorii vor avea aici sanse la o functie de lider, helper sau administrator sau la un simplu loc intr-o factiune.

Cateva dintre sistemele unice de care dispunem:

- Detinatorii de telefoane iPhone isi pot realiza cu ajutorul comenzii /selfiemode, selfie-uri care le pot share-ui pe facebook, instagram, snapchat, etc.
- Ideea de RP este foarte importanta pentru noi. Cu ajutorul /camcar jucatorii vor experimenta viata de sofer din realitate. (first person in masina)
- Fiecare jucator este recompensat prin autentificarea lui zilnica - la prima autentificare din zi toti jucatorii primesc: $150.000 si 1 punct de respect.
- Intre orele 20:00 si 22:00 zilnic, toti jucatorii primesc automat la fiecare payday: $100.000 si 2 puncte de respect.
- Prin sistemul de Achievements (/achievements sau /realizari), toti jucatorii sunt recompensati cu 1 punct premium cand isi cumpara pentru prima oara un anumit bun sau primesc pentru prima oara o anumita functie.
- Weapons Share: Atunci cand un jucator moare sau foloseste /ejectweapons, armele lui sunt create pe mapa si pot fi luate de alti jucatori.
- Examenul Auto se da intr-un alt Virtual World pentru a nu aparea probleme in sustinerea acestuia.
- Evenimente unice: Extragere loto - un administrator de minim nivel 3 porneste o extragere loto. Premiul porneste de la $800.000 si poate fi marit de jucatori prin /addlotto cu sume de pornesc de la $50.000.
Water Rally - cursa in adancul oceanelor cu vehicule de tip Sandking. Primele 3 locuri sunt premiate.
- Vreme actualizata in timp real: In fiecare ora este actualizata vremea in functie de vremea municipiului Bucuresti.

La inceput dupa sustinerea examenului Auto toti jucatorii primesc: un vehicul Manana, 4 puncte premium si $600.000

HostName: Area-Games RPG: Mentananta.
Address: rpg.area-games.ro:7777
Players: 2 / 100
Ping: 18
Mode: AG:RPG 0.0.8b
Language: Romana

Momentan se lucreaza la noul update. Speram sa rezolvam pana maine dimineata.

Retras

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.