OmuNegru Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Salutari.Ar merge sa fac comanda /gotocp adica goto checkpoint..Daca da ar putea sa ma ajute cineva cu un tutorial ceva..orice?
Mister Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 creezi la inceputul gmului niste variabile new xcp[max_players] ycp[max_players] si zcp apoi creezi o functie stock setplayercheckpointex(playerid,float:x,float:y,floatz,float:distance) { setplayercheckpoint(playerid,x,y,z,distance); xcp[playerid] = x; ycp[playerid] = y; si z return 1; } iar la gotocp o sa faci seteplayerpos(playerid,xcp,ycp si z); Bafta __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
OmuNegru Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Acum 18 ore, Mister a spus: creezi la inceputul gmului niste variabile new xcp[max_players] ycp[max_players] si zcp apoi creezi o functie stock setplayercheckpointex(playerid,float:x,float:y,floatz,float:distance) { setplayercheckpoint(playerid,x,y,z,distance); xcp[playerid] = x; ycp[playerid] = y; si z return 1; } iar la gotocp o sa faci seteplayerpos(playerid,xcp,ycp si z); Bafta Frate eu am facut comanda..Dar nu imi functioneaza..da stiu ca nu e facuta bine..ai putea sa ma ajuti te rog eu frumos. Ma da e camp-ul ala.. de langa Dilimore.. Ce am facut gresit? Citat CMD:gotocp(playerid, params[]) { new Float:xcp, Float:ycp, Float:zcp, inte; if(gLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_ERROR, "Tu nu esti logat si nu poti sa folosesti aceasta comanda!"); if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 5) return SendClientMessage(playerid, COLOR_ERROR, "Nu ai gradul necesar ca sa folosesti aceasta comanda!"); SetPlayerPos(playerid, xcp, ycp, zcp); SetPlayerInterior(playerid, inte); return 1; }
Administrator WopsS Posted December 17, 2016 Administrator Posted December 17, 2016 3 hours ago, OmuNegru said: Frate eu am facut comanda..Dar nu imi functioneaza..da stiu ca nu e facuta bine..ai putea sa ma ajuti te rog eu frumos. Ma da e camp-ul ala.. de langa Dilimore.. Ce am facut gresit? Foloseste SSCANF sau desparte parametrii comenzii din parametrul params[].
OmuNegru Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 adica CMD:gotocp(playerid, params[ ]) Am pus asa si tot nu merge Chiar acum, WopsS a spus: Foloseste SSCANF sau desparte parametrii comenzii din parametrul params[]. Ma poti ajuta te rogg
Administrator WopsS Posted December 17, 2016 Administrator Posted December 17, 2016 1 minute ago, OmuNegru said: adica CMD:gotocp(playerid, params[ ]) Am pus asa si tot nu merge Ma poti ajuta te rogg Uite aici un tutorial.
InceMan Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 incearca sa faci ceva de genul SetPlayerCheckpoint(playerid, x, y, z, distance 5.0); CP[playerid]++; FiveGame Lands Pawno Developer, Mapping , Scripter Since 2016
OmuNegru Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 1 oră în urmă, WopsS a spus: Uite aici un tutorial. Nu am inteles nimic din acel tutorial..
OmuNegru Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 1 oră în urmă, Geani a spus: incearca sa faci ceva de genul SetPlayerCheckpoint(playerid, x, y, z, distance 5.0); CP[playerid]++; Am pus asa.. si acu imi pune un checkpoint pe acel camp..unde ma da si tot aia e..
InceMan Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Acum 55 minute, OmuNegru a spus: Am pus asa.. si acu imi pune un checkpoint pe acel camp..unde ma da si tot aia e.. nu inteleg ce vrei sa faci FiveGame Lands Pawno Developer, Mapping , Scripter Since 2016
OmuNegru Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Chiar acum, Geani a spus: nu inteleg ce vrei sa faci Bai frate eu am nevoie de o simpla comanda ...de comanda /gotocp.. aceasta comanda sa ma ajute atunci cand am un checkpoint pe mapa eu sa scriu /gotocp si sa ma teleporteze la acel checkpoint activ de pe mapa..Eu am incercat acolo.. ce e in imagine..dar daca scriu /gotocp ma da pe un camp..cred ca sti unde e..e pe langa Dilimore.Ma poti ajuta tu? te rog
InceMan Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 GetPlayerPos(playerid, x, y, z); FiveGame Lands Pawno Developer, Mapping , Scripter Since 2016
OmuNegru Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Adica asa? Dar tot nu merge frate.... Acum nu mai ma tp..Scriu comanda si nu se mai intampla nimic.
InceMan Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 SetPlayerCheckpoint(playerid, x, y, z, distance 5.0); pai pune si asta mai bine descurcate, uite am incercat sa refac comanda ta mie imi merge de minune la diferite cp-uri setate fii mai atent 1 FiveGame Lands Pawno Developer, Mapping , Scripter Since 2016
OmuNegru Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Acum 8 ore, Geani a spus: SetPlayerCheckpoint(playerid, x, y, z, distance 5.0); pai pune si asta mai bine descurcate, uite am incercat sa refac comanda ta mie imi merge de minune la diferite cp-uri setate fii mai atent Bai frate si eu am pus..uita-te in poza..da tot nu imi merge..acum imi pune un checkpoint in locul unde sunt..nu mai ma teleporteaza ..Te rog eu din suflet ajuta-ma si pe mine cu aceasta comanda..iti dau +3..te rog frumosss
OmuNegru Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Acum 14 ore, Geani a spus: SetPlayerCheckpoint(playerid, x, y, z, distance 5.0); pai pune si asta mai bine descurcate, uite am incercat sa refac comanda ta mie imi merge de minune la diferite cp-uri setate fii mai atent Ma poti ajuta frate?te rog eu
InceMan Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Acum 4 ore, OmuNegru a spus: Ma poti ajuta frate?te rog eu man nu te critic ai atatea tutoriale ar trebui sa iti dai seama si singur, mie numi plac persoanele care profita sa le dai mura in gura ca asa nu inveti asa ajungi la 1000 de postari de genul asta si tot nimica nu ai sa pricepi fii mai precaut in viata si incearca sa cevii cu subiecte minore spre binele tau daca vrei sa faci ceva in limbajul pawno 1 FiveGame Lands Pawno Developer, Mapping , Scripter Since 2016
OmuNegru Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Acum 13 minute, Geani a spus: man nu te critic ai atatea tutoriale ar trebui sa iti dai seama si singur, mie numi plac persoanele care profita sa le dai mura in gura ca asa nu inveti asa ajungi la 1000 de postari de genul asta si tot nimica nu ai sa pricepi fii mai precaut in viata si incearca sa cevii cu subiecte minore spre binele tau daca vrei sa faci ceva in limbajul pawno Man da zici ca ti-am cerut luna de pe cer..Cat de egoisti sunt unii ba nene..eu doar ti-am zis cu frumosu sa imi dai si mie comanda..daca tot o ai tu un gm..Mureai daca dadeai un coppy-paste..Si cu invatatu....Daca eu nu stiu cum sa o fac ce vrei sa invat..Mor eu pe oameni dastia ca tine..nu ti-am zis :DAMI MA COMANDA CA TE PRIND SI TE F##T IN C#R.. eu ti-am zis cu frumosu..Da na..pentru un cacat dastea de comanda mori....
kwnx Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Adauga if(sscanf(params, "fff", x, y, z)) return SendClientMessage(playerid, 0, "{AFAFAF}Syntax: /gotocp [X] [Y] [Z]");
Recommended Posts