Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari.Ar merge sa fac comanda /gotocp adica goto checkpoint..Daca da ar putea sa ma ajute cineva cu un tutorial ceva..orice?

Posted

creezi la inceputul gmului niste variabile new xcp[max_players]   ycp[max_players] si zcp

apoi creezi o functie

stock setplayercheckpointex(playerid,float:x,float:y,floatz,float:distance)

{

setplayercheckpoint(playerid,x,y,z,distance);

xcp[playerid] = x;

ycp[playerid] = y;

si z

return 1;
}

iar la gotocp o sa faci seteplayerpos(playerid,xcp,ycp si z);

Bafta

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
Posted
Acum 18 ore, Mister a spus:

creezi la inceputul gmului niste variabile new xcp[max_players]   ycp[max_players] si zcp

apoi creezi o functie

stock setplayercheckpointex(playerid,float:x,float:y,floatz,float:distance)

{

setplayercheckpoint(playerid,x,y,z,distance);

xcp[playerid] = x;

ycp[playerid] = y;

si z

return 1;
}

iar la gotocp o sa faci seteplayerpos(playerid,xcp,ycp si z);

Bafta

Frate eu am facut comanda..Dar nu imi functioneaza..da stiu ca nu e facuta bine..ai putea sa ma ajuti te rog eu frumos.

Ma da e camp-ul ala.. de langa Dilimore..

Ce am facut gresit?

Citat

CMD:gotocp(playerid, params[])
{
    new Float:xcp, Float:ycp, Float:zcp, inte;
    if(gLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_ERROR, "Tu nu esti logat si nu poti sa folosesti aceasta comanda!");
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 5) return SendClientMessage(playerid, COLOR_ERROR, "Nu ai gradul necesar ca sa folosesti aceasta comanda!");
    SetPlayerPos(playerid, xcp, ycp, zcp);
    SetPlayerInterior(playerid, inte);
       return 1;
}

• Administrator
Posted
3 hours ago, OmuNegru said:

Frate eu am facut comanda..Dar nu imi functioneaza..da stiu ca nu e facuta bine..ai putea sa ma ajuti te rog eu frumos.

Ma da e camp-ul ala.. de langa Dilimore..

Ce am facut gresit?

Foloseste SSCANF sau desparte parametrii comenzii din parametrul params[].

Posted

adica 

CMD:gotocp(playerid, params[ ])

Am pus asa si tot nu merge

Chiar acum, WopsS a spus:

Foloseste SSCANF sau desparte parametrii comenzii din parametrul params[].

Ma poti ajuta te rogg

• Administrator
Posted
1 minute ago, OmuNegru said:

adica 

CMD:gotocp(playerid, params[ ])

Am pus asa si tot nu merge

Ma poti ajuta te rogg

Uite aici un tutorial.

Posted

incearca sa faci ceva de genul                 SetPlayerCheckpoint(playerid, x, y, z, distance 5.0);
                                                                CP[playerid]++;

FiveGame  Lands

Pawno Developer, Mapping , Scripter

Since 2016

Posted
1 oră în urmă, WopsS a spus:

Uite aici un tutorial.

Nu am inteles nimic din acel tutorial..

Posted
1 oră în urmă, Geani a spus:

incearca sa faci ceva de genul                 SetPlayerCheckpoint(playerid, x, y, z, distance 5.0);
                                                                CP[playerid]++;

Am pus asa.. si acu imi pune un checkpoint pe acel camp..unde ma da si tot aia e..

Untitled.png

Posted
Acum 55 minute, OmuNegru a spus:

Am pus asa.. si acu imi pune un checkpoint pe acel camp..unde ma da si tot aia e..

Untitled.png

nu inteleg ce vrei sa faci

FiveGame  Lands

Since 2016

Posted
Chiar acum, Geani a spus:

nu inteleg ce vrei sa faci

Bai frate eu am nevoie de o simpla comanda ...de comanda /gotocp.. aceasta comanda sa ma ajute atunci cand am un checkpoint pe mapa eu sa scriu /gotocp si sa ma teleporteze la acel checkpoint activ de pe mapa..Eu am incercat acolo.. ce e in imagine..dar daca scriu /gotocp ma da pe un camp..cred ca sti unde e..e pe langa Dilimore.Ma poti ajuta tu? te rog

Posted

GetPlayerPos(playerid, x, y, z);

FiveGame  Lands

Since 2016

Posted

Adica asa? Dar tot nu merge frate.... Acum nu mai ma tp..Scriu comanda si nu se mai intampla nimic.

Untitled.png

Posted

SetPlayerCheckpoint(playerid, x, y, z, distance 5.0); pai pune si asta mai bine descurcate, uite am incercat sa refac comanda ta mie imi merge de minune la diferite cp-uri setate fii mai atent 

• Upvote 1

FiveGame  Lands

Since 2016

Posted
Acum 8 ore, Geani a spus:

SetPlayerCheckpoint(playerid, x, y, z, distance 5.0); pai pune si asta mai bine descurcate, uite am incercat sa refac comanda ta mie imi merge de minune la diferite cp-uri setate fii mai atent 

Bai frate si eu am pus..uita-te in poza..da tot nu imi merge..acum imi pune un checkpoint in locul unde sunt..nu mai ma teleporteaza ..Te rog eu din suflet ajuta-ma si pe mine cu aceasta comanda..iti dau +3..te rog frumosss

Posted
Acum 14 ore, Geani a spus:

Ma poti ajuta frate?te rog eu

Posted
Acum 4 ore, OmuNegru a spus:

Ma poti ajuta frate?te rog eu

man nu te critic ai atatea tutoriale ar trebui sa iti dai seama si singur, mie numi plac persoanele care profita sa le dai mura in gura  ca asa nu inveti 

asa ajungi la 1000 de postari de genul asta si tot nimica nu ai sa pricepi 

fii mai precaut in viata si incearca sa cevii cu subiecte minore spre binele tau daca vrei sa faci ceva in limbajul pawno

• Upvote 1

FiveGame  Lands

Since 2016

Posted
Acum 13 minute, Geani a spus:

man nu te critic ai atatea tutoriale ar trebui sa iti dai seama si singur, mie numi plac persoanele care profita sa le dai mura in gura  ca asa nu inveti 

asa ajungi la 1000 de postari de genul asta si tot nimica nu ai sa pricepi 

fii mai precaut in viata si incearca sa cevii cu subiecte minore spre binele tau daca vrei sa faci ceva in limbajul pawno

Man da zici ca ti-am cerut luna de pe cer..Cat de egoisti sunt unii ba nene..eu doar ti-am zis cu frumosu sa imi dai si mie comanda..daca tot o ai tu un gm..Mureai daca dadeai un coppy-paste..Si cu invatatu....Daca eu nu stiu cum sa o fac ce vrei sa invat..Mor eu pe oameni dastia ca tine..nu ti-am zis :DAMI MA COMANDA CA TE PRIND SI TE F##T IN C#R.. eu ti-am zis cu frumosu..Da na..pentru un cacat dastea de comanda mori....

Posted

Adauga

if(sscanf(params, "fff", x, y, z)) return SendClientMessage(playerid, 0, "{AFAFAF}Syntax: /gotocp [X] [Y] [Z]");

242086.png