Andreas Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Salutare! M-am gandit, sa fac un proiect, si un proiect cu un server de samp. Bun, am cumparat un server de 50 sloturi ca sa imi fac un gamemode unic si, in luna decembrie m-am gandit sa deschid un forum licentiat, un server de samp cu 1000 sloturi si un panel. Deci, am facut acest topic pentru ca caut niste scripteri profesioniste. am cunostinte in pawno, dar nu suficiente sa realizez un server cu gm unic. Daca este cineva intereat, il rog sa lase un reply la topic, si v-or fi rasplatiti.
Edduard Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 La 23.10.2016 la 12:35, Andreas a spus: Salutare! M-am gandit, sa fac un proiect, si un proiect cu un server de samp. Bun, am cumparat un server de 50 sloturi ca sa imi fac un gamemode unic si, in luna decembrie m-am gandit sa deschid un forum licentiat, un server de samp cu 1000 sloturi si un panel. Deci, am facut acest topic pentru ca caut niste scripteri profesioniste. am cunostinte in pawno, dar nu suficiente sa realizez un server cu gm unic. Daca este cineva intereat, il rog sa lase un reply la topic, si v-or fi rasplatiti. .1 Nu ai cum sa faci un gm unic pana in DEC 2.Nu are rost sa achizitionezi un host de 1000 sloturi 3.Degeaba folosesti un gm unic daca nu ai succes 4.Acum ca sa ai succes cu un server de sa-mp nu mai conteaza daca gm este unic , din cate am observat unele persoane se axeaza pe gm gen serverele mari 5.Iti recomand sa nu mai deschizi un server pentru ca nu are rost ps : daca ai bani si nu ai ce face , poti sa iti deschizi 100 dar nu vei avea succes SKIPE : EDUARD.SENNOW
Recommended Posts