Kingsley Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Salut! Propun ca la publicitate server sa poti comenta. De ce? Fiecare ar putea sa isi dea cu parerea, lucru care mi se pare destul de normal. Retras
Mister Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Da, asta ar fi normal, dar toti ar da up la reclama lor, eu zic contra. Chiar daca ar face sa nu poata comenta creatorul topicului tot ar face el cumva si ar pune alti utilizarori sa dea up __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Kingsley Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 2 hours ago, Mister said: Da, asta ar fi normal, dar toti ar da up la reclama lor, eu zic contra. Chiar daca ar face sa nu poata comenta creatorul topicului tot ar face el cumva si ar pune alti utilizarori sa dea up Atunci sa se adauge un buton de BUMP astfel sa nu mai dea UP. Retras
Uzzi25 Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Este bine asa cum este acum . Daca cuiva ii place descrierea intra pe server daca nu nu
Recommended Posts