Darkness Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Buna ziua am o problema, nu imi citeste textdrawul corect din baza de date imi puteti spune ce este neinregula va rog? P.S: Este vorba doar de text, numerele mi le ia fara nici o problema presupun ca problema este undeva de aici cache_get_field_content(i,"Titlu", result); format(Businessuri[idx][Titlu], 32, result); cache_get_field_content(i,"Propietar", result); format(Businessuri[idx][Propietar], 32, result); format(result,sizeof(result),"%s\nPropietar: %s\nPret:%s\nBussines ID:%d",Businessuri[i][Titlu],Businessuri[i][Propietar],DecimalPoint(Businessuri[i][Pret]),i); Businessuri[i][BusinessLabel] = CreateDynamic3DTextLabel(result, COLOR_WHITE, Businessuri[i][IntrareX], Businessuri[i][IntrareY], Businessuri[i][IntrareZ],5.0); http://imgur.com/Z9xUu8R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedric-Fox Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 În baza de fate, la tip este trecut varchar? 1 hour ago, Darkness said: Buna ziua am o problema, nu imi citeste textdrawul corect din baza de date imi puteti spune ce este neinregula va rog? P.S: Este vorba doar de text, numerele mi le ia fara nici o problema presupun ca problema este undeva de aici cache_get_field_content(i,"Titlu", result); format(Businessuri[idx][Titlu], 32, result); cache_get_field_content(i,"Propietar", result); format(Businessuri[idx][Propietar], 32, result); format(result,sizeof(result),"%s\nPropietar: %s\nPret:%s\nBussines ID:%d",Businessuri[i][Titlu],Businessuri[i][Propietar],DecimalPoint(Businessuri[i][Pret]),i); Businessuri[i][BusinessLabel] = CreateDynamic3DTextLabel(result, COLOR_WHITE, Businessuri[i][IntrareX], Businessuri[i][IntrareY], Businessuri[i][IntrareZ],5.0); http://imgur.com/Z9xUu8R Quote ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame ********************************* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkness Posted June 2, 2016 Author Report Share Posted June 2, 2016 Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ainox Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Nu se numesc textdraw uri domnule scripter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mister Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 23 minutes ago, Ainox said: Nu se numesc textdraw uri domnule scripter Sunt sigur ca se refera la 3dtext label nu la textdraw domnule scripter, deci nu e o greseala asa mare. Verifica daca variabila asta BusinessLabel Are 3dtext:BusinessLabel in fata asa, si daca variabila asta Titlu Este declarata vector adica asa Titlu[70] Quote __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkness Posted June 9, 2016 Author Report Share Posted June 9, 2016 Da ma refer la 3dtextlabel am facut o greseala, Am asa Text3D:BusinessLabel Si la titlu nu inteleg unde ar trebuii sa am Titlu[70] in tot gamemode-ul apare doar ca Titlu adica nu e vector dar daca ar fii sa il fac vector la ce linie il fac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts