MrAndyAdv Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Recomand si e super fain am 16 Euro si nu prea pot sa-l cumpar ! super fain recomand +1 Achivments: *TOP 5 CONTRIBUITORI <3*
Daniϵl Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 19 minutes ago, MrAndy said: Recomand si e super fain am 16 Euro si nu prea pot sa-l cumpar ! super fain recomand +1 Mersi. Prețul e negociabil, da-mi PM cu oferta.
Mister Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 4 minutes ago, Daniϵl said: Oferta: 10e azi. Nu îl dă atât de ieftin nu merita, încearcă și pe alte site-uri dedicate phpului gen __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Daniϵl Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 (edited) On 27.04.2016 at 16:28, Mister said: Nu îl dă atât de ieftin nu merita, încearcă și pe alte site-uri dedicate phpului gen Nu mă mai chinui, îl scot de la vânzare. Am încercatpe gtamp, pctroubleshooting. Nimic nimic. Edited May 2, 2016 by Daniϵl A, da. Pe net oricum nu îl pun :))
Recommended Posts