Jump to content

Cerere Tutorial Text

H3AtonN

Recommended Posts

Sall All.. As avea si eu o intrebare.. Daca fac un TextDrow cu Ping, Si il pun pe server,cum sa fac,sa-mi arate ce ping are fiecare jucator.. adica intra si ii apare instant ala.. si cum sa fac sa arate.. sau daca ati putea sa-mi faceti voi,si eu doar sa il pun pe server.. As vrea sa fie acolo in dreapta sus,deasupra la bani si la data acolo.. dar sa nu fie scris nici mare,nici mic.. sa fie potrivit.. Si daca ar merge sa fie Ping: si Fps: As fi foarte recunoscator..

On 01.04.2016 at 17:14, H3AtonN said:

Plzz, spuneti-mi si miee

Tu nici nu incerci si vii aici să.ti facem noi, nu vrei sa.tu facem tot gm.ul?Lasă.te de script baiatule.

Servicii Scripting de calitate:

Future Project: ExpertGame

Frate ai merita ban la viata, sau cel putin sa nu mai ai acces in viata ta la un pc, fara pic de bun simt

"sa-mi faceti voi,si eu doar sa il pun pe server.. As vrea sa fie acolo in dreapta sus,deasupra la bani si la data acolo.. dar sa nu fie scris nici mare,nici mic.. sa fie potrivit.. Si daca ar merge sa fie Ping: si Fps"

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn

La 31.03.2016 la 22:03, H3AtonN a spus:

Sall All.. As avea si eu o intrebare.. Daca fac un TextDrow cu Ping, Si il pun pe server,cum sa fac,sa-mi arate ce ping are fiecare jucator.. adica intra si ii apare instant ala.. si cum sa fac sa arate.. sau daca ati putea sa-mi faceti voi,si eu doar sa il pun pe server.. As vrea sa fie acolo in dreapta sus,deasupra la bani si la data acolo.. dar sa nu fie scris nici mare,nici mic.. sa fie potrivit.. Si daca ar merge sa fie Ping: si Fps: As fi foarte recunoscator..

Ce om(sau copil de 5 ani)cum ma drq sa iti facem noi tot si tu numai sa il pui pe server !?!?!

La 31.03.2016 la 22:03, H3AtonN a spus:

sau daca ati putea sa-mi faceti voi,si eu doar sa il pun pe server.. As vrea sa fie acolo in dreapta sus,deasupra la bani si la data acolo.. dar sa nu fie scris nici mare,nici mic.. sa fie potrivit.. Si daca ar merge sa fie Ping: si Fps: As fi foarte recunoscator..

Wtf .....si sunt sigur ca daca ti-am face acel lucru(care nu este greu trb sa ai ceva cap(ce tu nu ai),sa dai un search pe google)tot nu ai fi in stare sa il implemetezi ca de...un om fara pic de simt nu stie sa faca nimic.

Edited by ★♕ Manu ★♕

Mama coaie,va rog si eu sa ma ajutati si sariti repede.. ce oamni ba, muriti daca ma ajutati.. parca va pun sa va aruncati de la 10000 de m.. doamne ...

Ce drq v-am facut asa.. Si " nu vrei sa.tu facem tot gm.ul " nu,nu vreau,dar eu zic ca daca ma ajutati cu o chiestie dasta,nu imi faceai tu mie tot gm-ul ba.. Sariti repede .... of of of..

La categoria ajutor scripting sunt peste 70.000 de probleme din care mai mult de 80% sunt rezolvate nu a fost faza ca ,ceri ajutor ci,ca tu nu incerci absolut nimic si vrei tot de-a gata.Acum v-a veni un reply gen" pai cum vrei sa fac daca nu stiu" cum?pai te lasi daca nu stii absolut nimic.Nu e greu sa faci +ca sunt ogroaza de filterscripts si tutoriale pe google