bEnZ Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Salut , ma poate ajuta si pe mine cineva cu un gm bugged? de preferat " gmi " ... se scripteaza destul de usor in el si , nu il mai gasesc pe internet , cine il are si vrea sa mi-l dea sa imi lase link in PM !
0 Diablo Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Lasa GM-urile invulnerabile. Iti sugerez gamemode-uri noi fara buguri spre exemplu RG3 a lui Maurice GameMode-ul lui WoopS. Iti spun inca odata GM-urile BuggeD sunt foarte buguite. Sau cumpara unul calumea ca a lui Edw... NU FAC RECLAMA! Doar GM-ul e optimizat frumos. Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!
0 bEnZ Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 Acum 11 minute, TheSpy a spus: Lasa GM-urile invulnerabile. Iti sugerez gamemode-uri noi fara buguri spre exemplu RG3 a lui Maurice GameMode-ul lui WoopS. Iti spun inca odata GM-urile BuggeD sunt foarte buguite. Sau cumpara unul calumea ca a lui Edw... NU FAC RECLAMA! Doar GM-ul e optimizat frumos. Inteleg ce spui dar nu-mi plac...
0 Diablo Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Chiar acum, bEnZ a spus: Inteleg ce spui dar nu-mi plac... Sunt 2 inceputuri bune si le faci cum vrei.. Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!
0 bEnZ Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 Acum 2 minute, TheSpy a spus: Sunt 2 inceputuri bune si le faci cum vrei.. Te inteleg ce spui , eu am si gm.ul tau , ReInForce , merge bine dar are unele probleme si.. nu prea isi da seama nici scripterul cum sa le faca... bugurile le-a rezolvat .. asa , pe un gm bugged se scripteaza mai usor.
0 Edduard Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 (edited) Descarca din gamemode-uri gm gmi Edited March 15, 2016 by Edduard SKIPE : EDUARD.SENNOW
0 bEnZ Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 Acum 9 minute, Edduard a spus: Descarca din gamemode-uri gm gmi Nu gasesc , un link?
0 Zephyr. Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Sau mai bine deșchizi new.pwn și adaugi din gm-uri bugged fiecare script și îl optimizezi.
Question
bEnZ
Salut , ma poate ajuta si pe mine cineva cu un gm bugged? de preferat " gmi " ... se scripteaza destul de usor in el si , nu il mai gasesc pe internet , cine il are si vrea sa mi-l dea sa imi lase link in PM !
7 answers to this question
Recommended Posts