bEnZ Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Salut , imi puteti da si mie un panel care merge conectat la gm.ul ReInForce postat de TheSpy? cel care este in gm nu merge.. va rog frumos , nu vreau sa mai de pe toate site.urile ca , iau numai virusi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 M.G_Master Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Daca te referi la un ,, User Control Panel / Player Control Panel " pentru un Server SA-MP , atunci eu iti recomand Panel-urile lui D.Joe ... Sunt foarte complexe si stabile deoarece sunt concepute pe sistem ,, laravel framework " si asta il face foarte eficient si din punct de vedere al securitatii . Download Link 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bEnZ Posted March 13, 2016 Author Report Share Posted March 13, 2016 Acum 21 minute, M.G_Master a spus: Daca te referi la un ,, User Control Panel / Player Control Panel " pentru un Server SA-MP , atunci eu iti recomand Panel-urile lui D.Joe ... Sunt foarte complexe si stabile deoarece sunt concepute pe sistem ,, laravel framework " si asta il face foarte eficient si din punct de vedere al securitatii . Download Link Si , merge conectat pe orice gm acest UCP? o poza si un virus total te rog eu frumos.. sa nu mai iau iar vreun trojan in pc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Zephyr. Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 D.joe ala parca e incomplet lipsesc multe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 M.G_Master Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 1 oră în urmă, bEnZ a spus: Si , merge conectat pe orice gm acest UCP? o poza si un virus total te rog eu frumos.. sa nu mai iau iar vreun trojan in pc . Da , merge pe orice tip / gen de Server SA-MP respectiv Game-Mode . Mai multe informatii poti gasii aici [ InFo ] Acum 38 minute, Zephyr. a spus: D.joe ala parca e incomplet lipsesc multe. Nu este incomplet . Doar ca nu este versiunea ,, Premium " al ,, U.C.P-ului " lui D.Joe , acea versiune nu este FREE ci doar de Cumparat ... Intradevar , este un ,, U.C.P " foarte simplificat , dar tot odata foarte complex si stabil din partea de vedere a securitatii . La ora actuala , nu cred ca se gaseste un ,, U.C.P / P.C.P " mai bun ca si acesta . L-am folosit si eu , il recomand cu incredere ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bEnZ Posted March 13, 2016 Author Report Share Posted March 13, 2016 Acum 1 oră, M.G_Master a spus: Da , merge pe orice tip / gen de Server SA-MP respectiv Game-Mode . Mai multe informatii poti gasii aici [ InFo ] Nu este incomplet . Doar ca nu este versiunea ,, Premium " al ,, U.C.P-ului " lui D.Joe , acea versiune nu este FREE ci doar de Cumparat ... Intradevar , este un ,, U.C.P " foarte simplificat , dar tot odata foarte complex si stabil din partea de vedere a securitatii . La ora actuala , nu cred ca se gaseste un ,, U.C.P / P.C.P " mai bun ca si acesta . L-am folosit si eu , il recomand cu incredere ! Multumesc frumos dar te mai rog ceva , vreau si eu sa imi spui pasii de instalare sa nu stau sa te intreb intr.una ... te rog frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 M.G_Master Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Pai , din cate imi audc aminte de cand am instalat prima data acest ,, U.C.P " , exista in interiorul folder-ului un fisiser ,, ReadMe.txt " unde este explicat foarte frumos totul legat de acel ,, U.C.P " inclusiv Instalrea si Configurarea acestuia . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bEnZ Posted March 13, 2016 Author Report Share Posted March 13, 2016 Acum 28 minute, M.G_Master a spus: Pai , din cate imi audc aminte de cand am instalat prima data acest ,, U.C.P " , exista in interiorul folder-ului un fisiser ,, ReadMe.txt " unde este explicat foarte frumos totul legat de acel ,, U.C.P " inclusiv Instalrea si Configurarea acestuia . Am inteles, sper sa nu aiba viruși acest panel, m-am săturat de trojani...si de tot felul de viruși, daca imi poti pune un virus total la acest UCP ti-as fi recunoscator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
bEnZ
Salut , imi puteti da si mie un panel care merge conectat la gm.ul ReInForce postat de TheSpy? cel care este in gm nu merge.. va rog frumos , nu vreau sa mai de pe toate site.urile ca , iau numai virusi .
7 answers to this question
Recommended Posts