bEnZ Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Salut , imi puteti da si mie un panel care merge conectat la gm.ul ReInForce postat de TheSpy? cel care este in gm nu merge.. va rog frumos , nu vreau sa mai de pe toate site.urile ca , iau numai virusi .
0 M.G_Master Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Daca te referi la un ,, User Control Panel / Player Control Panel " pentru un Server SA-MP , atunci eu iti recomand Panel-urile lui D.Joe ... Sunt foarte complexe si stabile deoarece sunt concepute pe sistem ,, laravel framework " si asta il face foarte eficient si din punct de vedere al securitatii . Download Link 1
0 bEnZ Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 Acum 21 minute, M.G_Master a spus: Daca te referi la un ,, User Control Panel / Player Control Panel " pentru un Server SA-MP , atunci eu iti recomand Panel-urile lui D.Joe ... Sunt foarte complexe si stabile deoarece sunt concepute pe sistem ,, laravel framework " si asta il face foarte eficient si din punct de vedere al securitatii . Download Link Si , merge conectat pe orice gm acest UCP? o poza si un virus total te rog eu frumos.. sa nu mai iau iar vreun trojan in pc .
0 M.G_Master Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 1 oră în urmă, bEnZ a spus: Si , merge conectat pe orice gm acest UCP? o poza si un virus total te rog eu frumos.. sa nu mai iau iar vreun trojan in pc . Da , merge pe orice tip / gen de Server SA-MP respectiv Game-Mode . Mai multe informatii poti gasii aici [ InFo ] Acum 38 minute, Zephyr. a spus: D.joe ala parca e incomplet lipsesc multe. Nu este incomplet . Doar ca nu este versiunea ,, Premium " al ,, U.C.P-ului " lui D.Joe , acea versiune nu este FREE ci doar de Cumparat ... Intradevar , este un ,, U.C.P " foarte simplificat , dar tot odata foarte complex si stabil din partea de vedere a securitatii . La ora actuala , nu cred ca se gaseste un ,, U.C.P / P.C.P " mai bun ca si acesta . L-am folosit si eu , il recomand cu incredere ! 2
0 bEnZ Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 Acum 1 oră, M.G_Master a spus: Da , merge pe orice tip / gen de Server SA-MP respectiv Game-Mode . Mai multe informatii poti gasii aici [ InFo ] Nu este incomplet . Doar ca nu este versiunea ,, Premium " al ,, U.C.P-ului " lui D.Joe , acea versiune nu este FREE ci doar de Cumparat ... Intradevar , este un ,, U.C.P " foarte simplificat , dar tot odata foarte complex si stabil din partea de vedere a securitatii . La ora actuala , nu cred ca se gaseste un ,, U.C.P / P.C.P " mai bun ca si acesta . L-am folosit si eu , il recomand cu incredere ! Multumesc frumos dar te mai rog ceva , vreau si eu sa imi spui pasii de instalare sa nu stau sa te intreb intr.una ... te rog frumos.
0 M.G_Master Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Pai , din cate imi audc aminte de cand am instalat prima data acest ,, U.C.P " , exista in interiorul folder-ului un fisiser ,, ReadMe.txt " unde este explicat foarte frumos totul legat de acel ,, U.C.P " inclusiv Instalrea si Configurarea acestuia . 1
0 bEnZ Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 Acum 28 minute, M.G_Master a spus: Pai , din cate imi audc aminte de cand am instalat prima data acest ,, U.C.P " , exista in interiorul folder-ului un fisiser ,, ReadMe.txt " unde este explicat foarte frumos totul legat de acel ,, U.C.P " inclusiv Instalrea si Configurarea acestuia . Am inteles, sper sa nu aiba viruși acest panel, m-am săturat de trojani...si de tot felul de viruși, daca imi poti pune un virus total la acest UCP ti-as fi recunoscator.
Question
bEnZ
Salut , imi puteti da si mie un panel care merge conectat la gm.ul ReInForce postat de TheSpy? cel care este in gm nu merge.. va rog frumos , nu vreau sa mai de pe toate site.urile ca , iau numai virusi .
7 answers to this question
Recommended Posts