Jump to content

M.G_Master

Membru
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

M.G_Master last won the day on March 19 2016

M.G_Master had the most liked content!

About M.G_Master

  • Birthday 03/25/1999

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    Un-Known
  • Interests
    • » iT • Information • Technology « •
  • In-game Name
    [mG]Master.
  • Level of knowledge
    Experimentat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

957 profile views

M.G_Master's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

19

Reputation

  1. ,, Maxim 12 ani " / ,, Copilas " ? Mai copil obosit , eu iti sugerez ca de acum inainte sa te informezi mai bine inainte de a posta . Toti sunteti la fel in fata monitorului , dar fata-n fata nici tupeu sa te uiti in sus n-ai . Daca mai ai ceva de comentat / adaugat sunt disponibil si pe Y!M / Skype , nu este nevoie de Off-Topic . Datele de contact le poti gasii in profilul meu ( Profile Link ) Eu unul o sa astept decizia Administratorilor . Bafta ( again ) !
  2. Ha , Ha ... Ha Deci , cand vad copii de acestia ca si tine , pur si simplu imi vine sa-mi dau kill . Si doar pentru informarea ta mai ,, gutitza " , acel account ii apartine Co-Fondatorului de pe comunitatea mea . Ce vrei sa fac eu in legatura cu asta ? Sa le spun membriilor de pe comunitate ( care toti au tag-ul ,, M.G " la nick-name ) sa nu-mi dea like-uri deoarece imi fac toti copii reclamatii din ciuda ca am mai multe like-uri decat post-uri ? Si chiar daca ar fi dat nebunia in mine , si m-as apuca sa fac account-uri doar pentru like-uri , poti sa fii sigur ca nu as folosii acelasi tag pe care il folosesc eu la acele account-uri , destul de logic nu ? Si inca ceva , mai ,, guritza " , acele +1 le-am primit in post-uri in care chiar am ajutat persoanele respective , nu la post-uri aiurea ... Din cate ai observat , eu am venit aici ca sa dau o mana de ajutor , nu pentru altceva . Cam atat am avut de spus , de aici in colo las Administratorii ( WopsS si Vyorel ) sa decida ce se va intampla . Bafta ! Cu Respect si Stima : [mG]Master.
  3. Pai ... ,, Laravel FrameWork " este un System ( OPEN-SOURCE PHP ) care detine niste protectii ( shield-uri ) foarte performante . Mai multe informatii despre acesta poti afla aici [ Click Aici ] !
  4. Pai , eu unul nu vad nici o problema la script-ul ( sistem-ul ) de masini personale care l-ai postat mai sus ... Ai spus ca vrei sa detii 3 slot-uri de masini personale , si din cate vad din ce ai postat mai sus , asa si este ... Sunt 3 caz-uri ( case ) si 3 mod-uri ( else ) ...
  5. Ai mare dreptate , daca taceai , filozof ramaneai . Printule , te rog frumos sa-mi arati si mie unde te contrazic eu pe tine in ,, faimoasa ta parere " ... Nu vezi de ochi ? Da-i jos ! Eu nici macar nu ti-am citit post-ul , ci numai titlul , eu ce am spus am spus la mod-ul general despre acest subiect care este postat din nou si din nou pe acest forum , nu am spus nimic despre TINE sau despre ,, faimoasa ta parere "
  6. Pai , daca te referi la ,, PHP-FireWall " si ,, Anti-DDoS " , atunci da . Daca de exemplu ai numele folder-ului panel-ului ,, panelX " Deci adresa web al panel-ului va fii : ,, www.domain-name.domain/panelX/ " sau ,, http://panelX.domain-name.domain " Atunci folder-ul ,, PHP-FireWall " si fisierul ,,Anti-DDoS.php " trebuie sa le introduci in folder-ul numit ,, panelX " . Ei bine , sper sa-ti fie de ajutor , pe mine personal m-a ajutat , are protectii impotriva tuturor tip-urilor de atac , + impotriva SQL-Map / SQL-Injection ( testat de mine )
  7. Din cate am observat eu ( cel putin ) , mai sunt cateva post-uri cu acelasi subiect ... Din punctul meu de vedere , parerea mea este ca ar fi mai bine daca a-ti posta ideile / parerile / propunerile din acest domeniu ( Declinarea SA:MP-ului in Romania ) intr-un singur post , nu in X posturi ca nu rezolvati mai nimic daca in loc de un singur post cu acest subiect in care sunt atasate toate ideile / parerile / propunerile voastre sa fie 100 de post-uri cu 2-3 idei / pareri / propuneri ... etc Pe langa ca si asa nu rezolvati mai nimic daca tot postati ( FAPTE NU VORBE ) acest subiect , mai si dati dovada de o personalitate asemanatoare cu persoanele pe care ii invinuiti ... Mai exact, chiar intr-un post cu acest subiect am vazut ca s-a precizat faptul ca prea multi copii isi deschid servere ( edit-uri ) peste noapte doar pentru dorinta de a avea si el ce are owner-ul de pe serverul respectiv unde a jucat el SA:MP prima oara . Ei bine, mie mi se pare ca si voi acum faceti acelasi lucru in privinta cu acest subiect ,, Iată-l-ai pă' Nitălai ce subiect smecher si interesant a postat , ia hai ca mai fac si eu unu la fel " P.S : In privinta declinarea SA:MP-ului in Romania , parerea mea este ca nimeni nu are nici o vina pentru asta , avand in vedere ca orice joc este trecator , sau vreti sa spuneti ca inca mai jucati Mario ?
  8. Pro Poate asa va revenii acel spirit competitiv intre scripteri care era pe vremuri ( Old Time )
  9. Am sters ... Tot asa : Alte pareri / idei ?
  10. Imi pare rau sa-ti spun asta ,,prietenas" , dar ai cam gresit seciunea ... Incearca din nou in sectiunea corespunzatoare ( Click Aici pentru respectiva sectiune ) , respectand modelul precizat pentru acest tip de post , si roaga un Moderator sa-ti stearga acest post facut aiurea ...
  11. Foarte frumos , acest Game-Mode face viata mult mai usoara Owner-ului care il detine pe server Si sa nu mai vorbim de pret-ul acestuia foarte accesibil ... Din punctul meu de vedere , avand in vedere ce sisteme are pe el , acest Game-Mode mi se pare la un pret foarte mic ... Felicitari ! Recomand !
  12. Done . Nu mai apare eroarea : Dar acum a revenit prima eroare : Pareri / Idei ? P.S: Functia ( SQL ) ,,LoadPersonalVehicleInfo" : [ Actuala ]
  13. Chiar iti este atat de greu sa pui doua Slash-uri ( Comment ) pe linia respectiva ( cu mesajul ) ... ?
  14. M.G_Master

    PANEL GM

    Pai , din cate imi audc aminte de cand am instalat prima data acest ,, U.C.P " , exista in interiorul folder-ului un fisiser ,, ReadMe.txt " unde este explicat foarte frumos totul legat de acel ,, U.C.P " inclusiv Instalrea si Configurarea acestuia .
  15. Pai , ai putea incerca sa-l faci pe sistem ,, Laravel FrameWork " ( Laravel FrameWork Informations ) Sau , uite aici un ,, PHP-FireWall " si un ,, Anti-DDoS " foarte eficiente pentru panel-uri : ( DownLoad ) Are protectii impotriva tuturor tip-urilor de atac . Pe mine m-a ajutat , il recomand cu incredere .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.