Jump to content

Question

Posted

Problema intalnita (descriere): Am pus quest-ul tiki , dar scrie asa : Ai luat un Tiki ! Total Tiki : x/20 .
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Iar in loc de exp 1/20 , scrie 19/20 , si tot asa , -4/20..
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu):-
Imagini / Video (optional):-
Ati incercat sa rezolvati singur?:  Da , dar fara succes..

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
Acum 21 minute, Mister a spus:

Si ce ai incercat sa faci?

Posteaza macat mesajul cu x/30 tiki luate

format(string, sizeof(string), "Felicitari ai gasit un Tiki! Total Tiki : %d/20", 20-PlayerInfo[playerid][pTiki]);
        SCM(playerid, -1, string);

Am modificat , dar tot degeaba..

• 0
Posted

Incearca codul asta:

format(string, sizeof(string), "Felicitari ai gasit un Tiki! Total Tiki : %d/20", PlayerInfo[playerid][pTiki]);

• 0
Posted
Acum 38 minute, Poischi a spus:

Incearca codul asta:

format(string, sizeof(string), "Felicitari ai gasit un Tiki! Total Tiki : %d/20", PlayerInfo[playerid][pTiki]);

Degeaba.

• 0
Posted
Acum 25 minute, Poischi a spus:

Cum degeaba? Acum cate iti apar?

Tot asa apare la una , -4/20 .. Cum fac sa ramana Tiki cand treci si il iei , si dupa ce il iei sa ramana si sa scrie Ai luat deja acest Tiki , mergi in cautarea altuia.. ?:

• 0
Posted

Arata-mi cum ai creat pickup-urile si scriptul unde variabila 'pTiki' creste. Dati detaliile necesare ca noi nu putem ghici in stele de ce nu va merg voua sistemele copiate de pe net.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.