Guest bdup118 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 as vrea sa fac un checkpoint, da nu in joc ci p radar. de exemplu: sa apara R(Ryder) la casa lui ryder dar doar pe radar Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Mariachi Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Asta nu este un checkpoint . Pentru asta trebuie sa pui asta : SetPlayerMapIcon( playerid, 12, 2204.9468, 1986.2877, 16.7380, 52, 0 ); sub asta : public OnPlayerConnect( playerid ) Dupa "playerid" vine numarul iconitei , dupa coordonatele , dupa ID-ul iconitei si dupa culoarea ( asta o pui doar daca vrei sa apara un patrat colorat , daca vrei un R pui ID de la R si pui 0 la culoare ). Exemplu cu iconita R(yder) . SetPlayerMapIcon( playerid, 11, Float:x, Float:y, Float:z, 34, 0);Sper sa iti fie de folos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest bdup118 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 ms mult, dar ID-urile la iconite unde le gasesc. p wiki.sa-mp.com dar nu mai jtiu exact unde. imi poti spune? ms ink odata ejti tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 -=[Vyorel]=- Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 dai Search pe wiki ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Mariachi Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerMapIconAm avut impresia ca am postat , ai mai sus link exact . Cu placere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Guest bdup118
as vrea sa fac un checkpoint, da nu in joc ci p radar. de exemplu: sa apara R(Ryder) la casa lui ryder dar doar pe radar
4 answers to this question
Recommended Posts