Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, WiDuAlK said:

Ok, ai rezolvat niste bug-uri si... cateva comenzi simple bazate pe RCON. Asa si?

Incurajezi ca orice incepator sa isi deschida server? Da.

Si ce daca ceilalti ar fii cerut bani? Asta inseamna ca sunt aparent mai inteligenti ca tine, pentru ca obliga persoana care vrea un GM dupa propriul plac sa plateasca sau sa renunte la a-si mai deschide server... Parerea mea e ca nu are nici un rost edit-ul pe care l-ai postat.

Nu ca sunt mai inteligenti, eu sunt mai cinstit !! 

Posted
Acum 3 ore, StrypS a spus:

Nu ca sunt mai inteligenti, eu sunt mai cinstit !! 

Ni-l dai cu win.raminit in el? frate , pune un virustotal ... mie imi place gm.ul dar ce sa fac cu el , am schimbat din nou windows din cauza lui ce drq.

Posted

nu merge sa il dowloadezi nu e bun linkul

FiveGame  Lands

Pawno Developer, Mapping , Scripter

Since 2016

Posted

Va zic eu ce s-a schimbat? 3 Culori , 2 comenzi , si nimic mai mult. Lucrez pe Vortex dinainte sa apara pe romania :)) Il stiu cap-coada si toate bubele posibile. Plus , ca are comanda aia (/testingsellguns) sau ceva de genu` , care din cate am inteles iti pica server-ul. Dar ma rog , nu recomand GameMode-ul , doar daca aveti cunostinte mari pentru a rezolva bugurile si vulnerabilitatile. 

j3V8Znq.png

5IGyOAw.png

Posted
8 hours ago, EquiNox said:

Va zic eu ce s-a schimbat? 3 Culori , 2 comenzi , si nimic mai mult. Lucrez pe Vortex dinainte sa apara pe romania :)) Il stiu cap-coada si toate bubele posibile. Plus , ca are comanda aia (/testingsellguns) sau ceva de genu` , care din cate am inteles iti pica server-ul. Dar ma rog , nu recomand GameMode-ul , doar daca aveti cunostinte mari pentru a rezolva bugurile si vulnerabilitatile. 

de acord cu tine 

si nu inteleg dc inca este acest topic .. daca nu respecta modelu in totalitate..

430x73_FFFFFF_FF9900_000000_000000.png

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted
La 25.02.2016 la 19:01, bEnZ a spus:

Pune un virustotal , de unde stiu eu ca acest gm nu are virusi?

Aproape toate au trojan, uita-te la keybinder ultimate sa vezi ca e plin de trojan

• 2 years later...