Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Numele celui acuzat: @RayMaX
Cu ce va dat teapa (in cazul in care este necesar): Servicii contracost
Descrierea situatiei:  In urma postarii gratis pe net a gm-ul briston, acest user a postat acolo ca nu merge panelul sau serverul, (adica nu stie si da vina pe server),
mi-a dat pm sa il ajut, asa ca i-am zis sa posteze la ajutor scripting,

Nu a postat la sectiunea corespunzatoare logic, pana la urma ce il interesa, era cont fake pt teapa, am vazut ca da "bani" ca sa fie ajutat, 
am vazut ca are contul creat de curand, adica nu e de incredere, asa ca
m-am gandit ca va da teapa, eu cum nu aveam nimic de pierdut, pentru ca era gmul meu, am zis ca il fac eu, baiatul imi daduse pm sa il ajut oricum, 
mi-a dat fbul lui am vorbit acolo, mi-a dat datele TW, si cica imi da un "paysafe" de 25 lei.
L-am ajutat, nici nu scrisese bine datele in sql.php pe langa asta panelul era uploadat unde nu trebuia :) 
se pricepe omul scripter ce sa zic isi deschide server. Dupa ce i-am explicat ce si cum de ce nu merge, mi-a inchis TW m-am gandit gata asta fu teapa.
Mi-a dat mesaj pe fb, mi-a zis iti dau acum ps, mi-a dat block. 
Am zis sa il ajut eu, pana la urma mai bine ca luam eu teapa decat alt utilizator oricum nu am ce face, oricum stiu sa il fac rapid nu ma complic,
 ca baiatu a gresit la ce e mai usor :)) . Si daca iesea bine tocmai bine luam si un PS ca si asa postam ofer servicii contracost
Dovada (Imagini / Video): pozele din pm si fb puteti vedea ca este cel de pe fb, ca i-am zis sa imi comfirme ca este raymax de pe samp.ro
 si a mai si dat fb in pm 

http://imgur.com/a/fbQtq

Daca il vedeti pe FB sa ii dati mesaj TEPARE :))  

Edited by Mister

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn