Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted

Salutare! Din cauza ca nu am gasit o persoana capabila care sa administreze un server de SA:MP,m-am gandit sa apelez la voi.Deci,ofer un server SA:MP spre administrare! Cei interesati ma pot contacta la id-ul [email protected] 

P.S. Ma scuzati daca nu am postat unde trebuie,dar categorie mai protrivita nu am gasit :D

STARCS ROMANIA 

www.starcs.ro

Posted

Cand te referi la administrare la ce te referi.Coordonator?Scripter?.Plus ca nimeni nu o sa te contacteze daca nu dai mai multe detalii.

Retras

Posted

Ma refer la toate...eu nu ma pricep la sa:mp chiar deloc...cel care o sa-l ia spre administrare trebuie sa se ocupe de absolut tot,in afara de plata hostului care e suportata integral de mine.De asemenea serverul trebuie sa ramana in comunitate(nu fac reclama).Serverul are 50 sloturi si este hostat la TrueHost

STARCS ROMANIA 

www.starcs.ro

Posted

Pai daca nu te pricepi deloc de ce ti-ai mai deschis sv?Ba inteleg ca poate nu stii sa scriptezi,dar nici administrat nu stii?Pai asta inseamna ca sv tau se va duce de pl din prima zi.Oricum eu iti urez ff mult succes daca ai un gamemode unic si bine lucrat.

Retras

Posted

Ca sa-ti raspund la intrebare,am deschis acest server pentru a oferii membrilor comunitatii mele,o diversitate de servere.

STARCS ROMANIA 

www.starcs.ro

Posted

Te pot ajuta eu cu administrarea serverului. Putem discuta mai multe prin PM daca doresti. Mod de joc am, experienta am.

• 3 weeks later...