siret99 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Salut tuturor, am facut si eu o melodie, in prima instanta am vrut sa fie un trap dar la final a iesit un trap combinat cu house, cred Vreau sa imi spuneti si mie o parere despre ea si daca se poate si despre video, multumesc frumos . Link : https://www.youtube.com/watch?v=UY8JTjaUCDc&feature=youtu.be 1
kwnx Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 (edited) Frumos, data viitoare baga mai mult bass As dori ceva cu bass in exces daca poti, ms. Edited January 8, 2016 by KnowN
NoNamed Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 E buna de inceput, dar incearca sa mai schimbi . Adica sa nu se repete aceleasi note la infinit . Videoclipul imi place . Bafta in continuare !
Kingsley Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 8/10(ar fi mers vocea).Cu ce program la-i facut? Retras
siret99 Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Da, stiu dar nu am gasit nici una sa mearga cu ritmu, am incercat sa le modific dar tot nu mi-a iesit si am renuntat la idee, multumesc . In fl studio 12.
Mihai B. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Foarte frumos pentru început! Trap-ul e unul dintre genurile mele preferate. Poți folosi melodia drept negativ. Cu versuri specifice are avea o însemnătate mult mai mare. @Tud0r. FL Studio x cred.
siret99 Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Da, te inteleg dar e foarte, foarte greu sa editezi o voce, inca nu stiu, poate in viitor o sa incerc . Iti multumesc foarte mult pentru parere !
Mihai B. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Nu trebuie să o editezi neapărat. Mă refeream la un alt artist care ar putea folosi melodia drept negativ, sau ai putea crea un parteneiriat (ex. Macklemore & Ryan Lewis).
siret99 Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Este o idee super tare dar nu cred ca voi gasi pe cineva in Romania . O sa incep sa ma interesez putin, multumesc pentru idee .
Recommended Posts