damarius Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Am o problema la server dupa un anumit timp se inchide sima enerveaza ca cand avem playeri se inchide se inchide si cand nu avme dar se inchide singur ma ajutati va rog e ceva gravvvvv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IstuntmanI Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Eh, asa pateam si eu zilele astea, sper sa nu mai patesc )Vezi sa nu fie cumva un string prea mic si un mesaj mai mare ... culorile din 0.3c iau vreo 8-10 caractere, deci trebuie marit si stringul ... verifica si tu stringurile din timere. Daca nu e de la aia, sigur e ca nu oi avea un folder prin scriptfiles.Mai mult n-avem ce sa-ti spunem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damarius Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 Am modul SATDM si nu am inteles ce a zis stunt man uite va dau GM si poate ma rezolvati va rog frumos va raman dator is in culmea disperari uitati GM poae ma ajutati va rog: http://www.mediafire.com/?8j9w7zv973383cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
IstuntmanI Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Am modul SATDM si nu am inteles ce a zis stunt man uite va dau GM si poate ma rezolvati va rog frumos va raman dator is in culmea disperari uitati GM poae ma ajutati va rog: http://www.mediafire.com/?8j9w7zv973383cmNu sta nimeni sa-ti verifice tot GM-ul.Am zis ca tu ai avea ceva de genul:new string[5]; format(string,sizeof string, "1234567890"); SendClientMessage(playerid,COLOR,string); asta vine ca stringul este mai mic decat trebuie, si ar trebui sa fie asa: new string[15]; format(string,sizeof string, "1234567890"); SendClientMessage(playerid,COLOR,string); Si am zis sa mai verifici daca ai toate folderele in scriptfiles.Daca nici acum n-ai inteles, lasa-te de "scripting".Lock this topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
damarius
Am o problema la server dupa un anumit timp se inchide sima enerveaza ca cand avem playeri se inchide se inchide si cand nu avme dar se inchide singur ma ajutati va rog e ceva gravvvvv.
3 answers to this question
Recommended Posts