Edduard Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Scuze de categorie nu stiu daca aceasta problema se incadreaza aici Am un forum si as dori sa il opresc temporar dar nu stiu cum, eu nu ma prea pricep la forumuri , folosesc IP BOARD (IPS ) imi explica cineva unde trebuie sa intru SKIPE : EDUARD.SENNOW
Administrator -=[Vyorel]=- Posted November 2, 2015 Administrator Posted November 2, 2015 Te referi la modul de mentenanta (maintenance mode) ? ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Edduard Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 9 minutes ago, -=[Vyorel]=- said: Te referi la modul de mentenanta (maintenance mode) ? Da trebuie sa il descarc si sa il bag pe host sau SKIPE : EDUARD.SENNOW
Administrator -=[Vyorel]=- Posted November 2, 2015 Administrator Posted November 2, 2015 Intri in AdminCP de la forum (panoul de administrare), dai la setari generale si gasesti pe acolo unde sa-l opresti. Nu stiu exact, pentru ca nu ai zis nici versiunea de IPB care o folosesti. 1 ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Edduard Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 (edited) 9 minutes ago, -=[Vyorel]=- said: Intri in AdminCP de la forum (panoul de administrare), dai la setari generale si gasesti pe acolo unde sa-l opresti. Nu stiu exact, pentru ca nu ai zis nici versiunea de IPB care o folosesti. Versiunea 3.4.6 Multumesc de ajutor t/c Edited November 2, 2015 by Edduard SKIPE : EDUARD.SENNOW
Recommended Posts