edwardo Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 (edited) Vizionare plăcută vă dorim, mulțumim de acord.(!)De precizat: Gamemod-ul după care s-a început este cel alui Woops (Ideal RPG) Edited September 16, 2015 by edwardo
InSide* Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Cati jucatorii o sa aveti? 30 la deschidere si 10 dupa ce se dau functiile? =))
Mister Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 (edited) Ma parerea mea e asa:DealerShip-ul il stiu de undeva nu mai stiu de unde exact la fel cu textdraw-uri putin modificate,joburile nu sunt asa de unice le-am mai vazut nu e nimic spectaculos, daca sunt facute de tine bravo pentru munca, caci stiu ca e totusi de muncit la ele,Iar DMW-ul, nu l-am suportat pe single player, mereu mi-a fost greu sa il fac si nu cred ca le va placea la multi . si pe asta l-am mai vazut pe un server apropo.Pe scurt ai prezentat ceva foarte normal pe care toti il stiu Edited September 18, 2015 by Mister 1 __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
Recommended Posts