Jump to content

InSide*

Membru
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Male
  • Location
    Câmpina

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,134 profile views

InSide*'s Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

2

Reputation

  1. Descarca pluginul nativechecker.so/dll (.so pentru linux, .dll pentru windows), il adaugi in folderul plugins, deschizi server.cfg si adaugi la linia "plugins" nativechecker. Salvezi server.cfg, porneste serverul si pune dupa aici server log. Link nativechecker: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=249226-
  2. Problema este ca nu conectezi cum trebuie serverul la baza de date.
  3. =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cat de retardati esti, se vede in pula mea ca d'abea ai luat buletinul de la politie dupa cum te exprimi.
  4. Cati jucatorii o sa aveti? 30 la deschidere si 10 dupa ce se dau functiile? =))
  5. Nici nu stii cu cine stai de vorba si ma faci pe mine pusti? Esti ridicol coaie, vezi in pula mea de comunitatea ta pe care te joci doar tu si nu mai intervenii aici ca ultima zdreanta care cauta anturaje. Nu ma lua tu pe mine cu sanatate si toate cele bune ca daca iti aud vocea pe skype esti un soricel din desene animate.
  6. Hai ca am inceput sa va dau atentie si va haladiti p'aici bai asta care scrii "accea" =))))))))
  7. Ce va pupati unu pe altu ma oparitilor? Auzi tu la el "Moderator Gamemode-uri" e. Bai nebunule care te incalzesti la soba de teracota, mai usor cu pupincureala ca ma pis pe tine si pe maimutoiu tau de l-ai adus aici sa va lingeti unu pe altu, sunteti niste anonimi bai oase-n burta.
  8. Posteaza prietene ce versiune vrei tu ca toate sunt buguite. Si hai ca te faci auzit pe spatele meu si-ti dau si vre-o 2 perechi de palme sa te linistesti cu talentele astea de moderator. Si nu te mai da tu mare scripter pe aici ca esti doar un puradel care stie sa dea copy / paste.
  9. Posibil ca functiile de le folosesti tu sa fie intr-un include pe care tu nu-l ai in gamemode.
  10. Varule, nu te lua cu mine ca esti decat un anonim. Ma faci pe mine copil, a? =))) Si stai linistit bai johnny carlig, ca n-aveam nici-o versiune veche nebunule, aveam ultima versiune inainte sa li se duca comunitatea in primul sant nimerit. Imi zici tu mie ca sunt buguri minore, da ho ma nebunule ca nici n-ai jucat 10 minute pe el si deja esti developerul la mod. Si usor cu atacurile la adresa mea ca nu prea te vad bine, anonim mic care esti tu. p.s: Bugurile de le-am rezolvat eu personal sunt inca prezente pe modul actual de pe Bigzone si tu imi spui mie ca am una veche? =))))) Usor scriptere de profesie.
  11. Nu sunt sigur, dar cred ca iti lipseste asta din gamemode. Code:main( ) { }
  12. Problema este ca le-ai pus foarte prost, posteaza liniile unde ai td-urile cu problema puse.
  13. Ha? Buguri minore =)))))))))? Nu mai minti poporul cu televizorul. Si tu ai devenit scripter peste noapte care faci sisteme de la 0 dar nu stii ce-i aia o variabla? Revenind la gamemode, va dau un pont, daca nu aveti habar in pawn, nu va apucati sa va deschideti server cu el, are buguri mai grave de cat va imaginati si o sa va uitati la el ca un pescar la pluta. Eu am lucrat o perioada buna de timp la acest gamemode si inca lucrez, insa am spus, are buguri grave care vor afecta jucatorii (doar daca aveti si nu va jucati singuri cu /flymode). Cu talent, InSide.
  14. Nu este flood, alea sunt ip`urile jucatoriilor care incearca sa se conecteze dupa ce serverul s-a blocat.
  15. Problema intalnita (descriere): Salut, de 2 zile incoace serverul a inceput sa se blocheze, asa din senin, pur si simplu, astazi cand serverul a atins numarul de 100 de jucatorii, se blocheaza pur si simplu, dai refresh in samp.exe serverul are online cu numarul de jucatorii care erau cand s-a blocat, cand incerci sa te conectezi ramane la joining the game iar dupa aproximativ 20 de secunde primesti server closed the connection. Am zis ca poate sa fie o simpla problema care nu se va mai repeta, i-am dat restart, iar cand serverul atingea din nou 30-40 jucatorii iar pateam aceeasi problema, se bloca. In server log primesc ceva de genul: Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): -Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Mai sus.Imagini / Video (optional): -Ati incercat sa rezolvati singur?: Am incercat sa fac update la includeul YSI dar aceeasi problema am.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.