Daedric-Fox Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) Baieti, cum as putea face un sistem..cat mai simplu incepatorii, care se inregistreaza pe server la level 1 sa primeasca un faggio, la level un huntley si la level 20 un elegy, ma gandesc ca ar putea fi ceva de genul:CMD:v(playerid, params[]) { ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_TUTORIAL, DIALOG_STYLE_LIST, "Vehicule tutorial", "Spawneaza Vehiculul\nDespawwneaza Vehiculul\nGaseste Vehiculul", "OK", "Cancel"); } OnDialogResponse { if(dialogid == DIALOG_TUTORIAL) { if(listitem == 0) { //aici ce trebuie pus ca sa o spawneze,o sa incerc sa ma mai gandesc maine... } if(listitem == 1) { //aici ca sa o despawneze..(aici chiar nu stiu.:)) } if(listitem == 2) { //aici cred ca e relativ usor... } } }Bun..dar acum alta e problema...cum fac sa se seteze automat o masina fiecarui player care se inregistreaza pe server...Ce am facut mai sus e doar jumate din sistem..cred ca nici atat...O sa ma mai gandesc maine ca sunt obosit si revin cu un edit daca imi mai vine vreo idee, dar cine poate sa ma ajute daca vrea.. Edited September 1, 2015 by DaEdRiC-FoX ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Джо Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 (edited) Sa iti explic,faci un:if(PlayerInfo[playerid][pLevel] >= 1) { SendClientMessage(playerid, -1, "Intre level 1-20 ai spawnat un vehicul de tutorial si anume un fagio."); CreateVehicle(id car,x,y,z...); }Deci pe scurt,faci o verificare daca playerul are level mai mare sau = ca 1.Cat despre dialog vine.if(dialogid == DIALOG_TUTORIAL) { if(listitem == 0) { //Spawn vehicle,adica dai CreateVehicle(cars, x,y,z,...); } if(listitem == 1) { //DestroyVehicle(id car,......); } if(listitem == 2) { //RespawnCar(id car,x,y,z....); } Edited September 2, 2015 by Adrian_Petre 1
Ath9 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Presupun ca este un gamemode Mysql? Respect acestei comunitati, dar mai presus respect membrilor ei !
Daedric-Fox Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 (edited) Da este un gamemode mysql@Adrian_Petre Unde pun acel if ? Edited September 2, 2015 by DaEdRiC-FoX ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Recommended Posts