Jump to content

Linkmania SA:MP Lands


WopsS

Recommended Posts

NtY0qzf.thumb.png.0538ec5737f7eb01ec9426

Sâmbătă, 8 augustComunitatea Linkmania deschide noul server de GTA San Andreas Multiplayer găzduit în rețeaua RCS&RDS. Luni întregi de efort susținut stau la baza gamemode-ului complet nou de tip RPG, conceput astfel încât să fie cât mai atractiv pentru oricine alege să ne fie membru.

De ce noi? Motivele pentru care considerăm că este o alegere excelentă să alegi serverul nostru sunt numeroase. Un mare avantaj al comunității noastre îl considerăm tradiția: Linkmania a continuat să ruleze încă din 2008, fără întrerupere, servere de GTA San Andreas Multiplayer, sub diferite forme. Experiența acumulată de-a lungul anilor ne-a permis să observăm îndeaproape nevoile jucătorilor și să le înțelegem, ca mai apoi acestea să devină prioritatea principală pentru noi în fiecare acțiune pe care am întreprins-o.

De ce noi? Pentru că împreună formăm o echipă profesionistă, deschisă, cu un sistem de valori bine conturat, iar comunitatea noastră este una care prețuiește doar munca cinstită. În acest sens, serverul nostru este unul dintre puținele care nu face o segregare în rândul playerilor, cerând achitarea unor sume de bani în schimbul unor avantaje oferite în joc; suntem un server care mizează pe calitatea oamenilor, motiv pentru care prețuim fiecare jucător și le oferim tuturor șanse egale. De altfel, în mijlocul comunității stă un staff competent, selectat cu rigurozitate de-a lungul anilor, care să vegheze asupra bunei desfășurări a evenimentelor.

De ce noi? Pentru că dispunem de numeroase facilități unice în rândul serverelor de SA:MP, concepute special pentru jucători. În primul rând, din considerentul că principalul scop al tuturor jucătorilor este distracția, am creat un sistem de evenimente care să asigure organizatorilor toate elementele necesare pentru a satisface orice dorință a jucătorilor. De menționat este și faptul că serverul nostru a fost întotdeauna un server plin de viață, așa că știm să întreținem o atmosferă cât mai călduroasă și mai plăcută. De altfel, ne mândrim cu numeroase sisteme menite să faciliteze experiența jucătorilor pe server, în special a celor nou-veniți, printre care se numără și un navigator GPS inovativ care conține toate locațiile importante de pe server. Totodată, dispunem de 19 facțiuni variate, dintre care majoritatea au câte un spawn dedicat conceput de la zero de către o echipă profesionistă, dar și de numeroase joburi atractive, multe dintre ele cu elemente unice în rândul serverelor de SA:MP.

Iar dacă tot nu ești convins că Linkmania este alegerea potrivită pentru tine, iată motivul pe care îl considerăm cel mai important pentru a justifica alegerea serverului nostru: pentru că la noi fiecare jucător are locul său, indiferent de preferințe, de experiență sau de orice alți factori. Anii numeroși pe care îi avem în spate și pe care i-am petrecut alături de mii și mii de jucători diferiți ne-au permis să interacționăm cu numeroase tipologii de oameni, iar misiunea noastră — pe care considerăm că am reușit să o îndeplinim cu succes — a fost să îi integrăm într-un tot unitar.

Așadar de ce noi? Pentru că oricine poate deveni Linkmaniac, iar odată ce ai pătruns în comunitatea noastră suntem siguri că vei dori să ne rămâi aproape! Vă așteptăm în număr cât mai mare pe serverul nostru. Pentru mai multe informații puteți consulta și pagina de forum dedicată serverului: http://www.linkmania.ro/forum/124-grand-theft-auto-multiplayer/. Pentru o prezentare mai detaliată a gamemode-ului, puteți accesa următorul topic: http://www.linkmania.ro/topic/487604-prezentarea-serverului-de-gta-san-andreas-multiplayer-linkmania/.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.