Problema intalnita (descriere): Nu este o problemă, ci o întrebare. Atunci când scriu o comanda, se spawneaza o mașină si mă pune în ea, urmând să încep lucrul la job-ul respectiv. Însă cum pot face ca atunci când sunt în mașină, nici eu și nici vehiculul să nu mai lom damage? Un fel de invulnerabilitate cât timp conduc vehiculul.. Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): - Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): - Imagini / Video (optional): - Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, momentan am pus SetVehicleHealth(cargarbage[playerid], 100000000000); pana aflu cum pot pune direct imunitate.
Question
Gawitkkk
Problema intalnita (descriere): Nu este o problemă, ci o întrebare. Atunci când scriu o comanda, se spawneaza o mașină si mă pune în ea, urmând să încep lucrul la job-ul respectiv. Însă cum pot face ca atunci când sunt în mașină, nici eu și nici vehiculul să nu mai lom damage? Un fel de invulnerabilitate cât timp conduc vehiculul..
Edited by GawitkkkEro(area / rile) / warning-(ul / urile): -
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): -
Imagini / Video (optional): -
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, momentan am pus SetVehicleHealth(cargarbage[playerid], 100000000000); pana aflu cum pot pune direct imunitate.
8 answers to this question
Recommended Posts