Jump to content

Recommended Posts

Posted

Emmbeh, pentru un inceput e bine.

Posted

Bah sunteti chiar prosti??? :o scuzati expresia

Eu am postat acest FS epntru k la multi nu le iesie un TextDraw din GM si  mai apoi.....a fost primul meu FS:P acuma ma ocupp de un GM :P asa k mai lastiama......in pace >:(

9zZndmN.png
Posted

Bah sunteti chiar prosti??? :o scuzati expresia

Eu am postat acest FS epntru k la multi nu le iesie un TextDraw din GM si  mai apoi.....a fost primul meu FS:P acuma ma ocupp de un GM :P asa k mai lastiama......in pace >:(

Macar ONYSYM si JO!NT au inteles ce zik k eu nu il fac ca nam avut ce face si chair dak sunt incepator lam fakut k la uni nu le iese daca incerca direct din GM

9zZndmN.png
Guest linkpark
Posted

4/5(ptr incurajare, mai ales ca e incepator) nu e greu sa faci un textdraw, dar pentru inceput e ok  ;)

PS: Si eu sunt cam incepator.

• 4 weeks later...
Posted

frate...asta e parerea mea...ce vrei sa dau 10/10 ??? eu primu textdraw care l-am facut pot spune ca a fost cu mult mai colorat si frumos decat asta.

Posted

E cam mare si culoarea cam naspa o_0 ca sa nu fiu rau 2/5

Posted

Tu esti mai varza ca redeschizi subiectu dupa 2 luni :

Te aprob.

stuntman-=!! link=topic=7779.msg47850#msg47850 date=1291976524]

lol, 2/5

Posted

frate...asta e parerea mea...ce vrei sa dau 10/10 ??? eu primu textdraw care l-am facut pot spune ca a fost cu mult mai colorat si frumos decat asta.

am zis si eu aja :)) sa nu se supere
Posted

Mata, voi nu cititi ce tot zik lam fkt in graba...nam stat sa pun culori alea alea nam avut ce face si ;lam postat pentru ca unora nu le ieise direct din gm 8-|

9zZndmN.png
  • 4 weeks later...
Posted

Nu stiu ce aveti toti cu el,doar si'a postat un fs de'al lui,a precizat ca e incepator...mai bine la'ti incuraja,daca nu iti place,nu mai posta :| , bravo pentru un incepator :)