TheBrainDit Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Am o problema pe care nu o pot rezolva , am editat GM SSR si la masina la numere scrie SSR si nu gasesc nde sa o editez , va dau si poza , ajutati va rog ! Romania Stunt Forever » Fun/Stunt/Drift/Minigames/Race/Derby/DM/CnR IP : 188.212.106.49:7777 SA-MP Version : 0.3z-R4 Admin FREE! Join US ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Skyfall. Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 (edited) Cauti CMD:car( playerid, params[ ] ) si schimbi SetVehicleNumberPlate( LVehicleID, ""R"S"YE"S"S"R" ); cu tagul serverului tau ex cum am eu SetVehicleNumberPlate( LVehicleID, "{004CFF}E{FFF700}S{FF0000}S" ); Edited March 11, 2015 by Skyfall. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TheBrainDit Posted March 11, 2015 Author Report Share Posted March 11, 2015 mersi mult pentru ajutor Romania Stunt Forever » Fun/Stunt/Drift/Minigames/Race/Derby/DM/CnR IP : 188.212.106.49:7777 SA-MP Version : 0.3z-R4 Admin FREE! Join US ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 .shadoW Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Tu postezi FS-uri de la altii si tu nu esti in stare atata sa modifici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kwnx Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Tu postezi FS-uri de la altii si tu nu esti in stare atata sa modifici ? Asta ma gandesc si eu... O.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TheBrainDit Posted March 12, 2015 Author Report Share Posted March 12, 2015 Tu postezi FS-uri de la altii si tu nu esti in stare atata sa modifici ? Eu nu am postat FS altora , eu doar vreau sa stiu unde se afla si care e scriptul desteptule ...... Chiar daca sa iau SSR a lui GameR , am pastrat creditele ......... iar voi ce faceti , mai ales tu xStyle ai luat RRS a lui si pur si simplu lai editat si teai facut cica mare da? =))) Romania Stunt Forever » Fun/Stunt/Drift/Minigames/Race/Derby/DM/CnR IP : 188.212.106.49:7777 SA-MP Version : 0.3z-R4 Admin FREE! Join US ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 .shadoW Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Eu nu am postat FS altora , eu doar vreau sa stiu unde se afla si care e scriptul desteptule ...... Chiar daca sa iau SSR a lui GameR , am pastrat creditele ......... iar voi ce faceti , mai ales tu xStyle ai luat RRS a lui si pur si simplu lai editat si teai facut cica mare da? =))) Sa te cred. Vezi tu esti un alt specimen eșuat sorry de limbaj, e adevarul. Copials uita-te aici : . Eu am postat acest FS sau tu !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TheBrainDit Posted March 12, 2015 Author Report Share Posted March 12, 2015 Sa te cred. Vezi tu esti un alt specimen eșuat sorry de limbaj, e adevarul. Copials uita-te aici : . Eu am postat acest FS sau tu !? ba omule , ce are aici FS ? )) iar SL cine la creat din RRS? =]]]] Romania Stunt Forever » Fun/Stunt/Drift/Minigames/Race/Derby/DM/CnR IP : 188.212.106.49:7777 SA-MP Version : 0.3z-R4 Admin FREE! Join US ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mafia. Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 off-topic Nu sunt aici Discutii libere despre cine a creat RSS! TOPIC CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
TheBrainDit
Am o problema pe care nu o pot rezolva , am editat GM SSR si la masina la numere scrie SSR si nu gasesc nde sa o editez , va dau si poza , ajutati va rog !
Romania Stunt Forever » Fun/Stunt/Drift/Minigames/Race/Derby/DM/CnR
IP : 188.212.106.49:7777
SA-MP Version : 0.3z-R4
Admin FREE! Join US !
8 answers to this question
Recommended Posts