Jump to content

Skyfall.

Membru
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Skyfall.

  1. Vorbeste GameR 8-| care ia serverul si zice ca e facut de el si de ala 8-| zi tu ca gmu' ala nu e xsr.
  2. eXtreme World Stunt - [xWS] sau [XWS]
  3. Nu pot sa cred =]] imi zice: nikita.samp: uite , hai vb peste 1 ora sau 2 ca acuma trebuie sa plec . am ceva treaba pe afara nikita.samp: vin si iti explic totul Si seara imi da ignore =]]
  4. Nu ai știut ) ? Am zis de 10 ori mai sus si imi dadeai -1 la toate
  5. La filescripts în server.cfg primul punel LuxAdmin si trebuie sa îți meargă.
  6. Arata codurile de unde vrei sa te ajutam daca nu știm ce ai in gm
  7. Cum a spus si EquiNox, se schimba din baza de date, tot de acolo se schimba si spawnul si locatia mașinilor factiunii.
  8. Imi da si -1 la posturi dar el nu zice nimic, fac pariu ca stia deja ca folosesc eu numele pentru ca postasem sa il ajut si am zis in loc de ESS cum am eu sa schimbe cu tagul serverului sau.
  9. Ai facut update la plugins ? Am avut si eu pe host gmu' asta si dupa ce am facut update la plugins a mers. PS: Mie nu mi-a mers pe hostu de la hqh si Takehost mi-a mers doar la zeroping.
  10. Descarcă libmysqlclient.so.18 si punel pe host.
  11. Deci eu nu pot sa cred ce prost e deci a copiat si descrierea lui Skull Nu are ->System de Neon (/neon) ; ->System de Trade (/trade) ; A copiat si asta Ce vreau sa fac pe ESS V2: Login/Register System pe MYSQL R34 (L-am facut deja) Job-uri noi Optimizarea intregului server Am scos comanda /resetstats. Nu cred ca un jucator ar dori sa-si reseteze statusul Clan System - Optimizat si modificat la partea de design si asta *: In atentia celor care nu le place acest server: Acest GM a fost facut pe placul meu. Desi nu-ti place, mie imi place ca este munca mea. Daca ai fi muncit la un server cum am muncit eu la acesta, iti vei schimba parerea! Daca nu-ti place, nu te uita in topicul acesta si nu intra pe server. Dar el nu stie sa schimbe nici un carplate
  12. Ce sa ii ceri lam mai si ajutat cu carplate nici aia nu stia si imi plagiaza si numele macar mie mi-a dat voie skull ( )
  13. Si hostpixel este o firma buna, dar mai buna este zeroping.
  14. Cauti CMD:car( playerid, params[ ] ) si schimbi SetVehicleNumberPlate( LVehicleID, ""R"S"YE"S"S"R" ); cu tagul serverului tau ex cum am eu SetVehicleNumberPlate( LVehicleID, "{004CFF}E{FFF700}S{FF0000}S" );
  15. Nu cred ca a avut cineva server cu numele asta
  16. Un mic video cu sistemul gwar Nu am putut sa filmez mai mult pentru ca aveam o problema cu tastatura
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.