Sealand123 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Este cineva care poate sa faca un panel pentru un GM care nu ruleaza mysql dar ruleaza .ini.Contra cost bine intelese!
kwnx Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 ) Nu exista panel legat de dini, never. Ca sa faci panel la server ai nevoie ca serverul sa ruleze pe baza de date mysql ca panelul sa se conecteze la aceeasi baza de date.
kwnx Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 E destul de greu sa faci un panel.. Pe langa ca nu poti face panel la un server care ruleaza pe dini, e de la sine inteles (account.ini) nu va face conexiunea cu panelul =))
Sealand123 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 O prosie ce spui known mai esti si moderator scripting exista ....nu vorbii in necunostinta de cauza
kwnx Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 O prosie ce spui known mai esti si moderator scripting exista ....nu vorbii in necunostinta de cauza =)) Daca iti spun ca nu exista... dar nah, continua cautarile nemarginite )
Administrator WopsS Posted February 5, 2015 Administrator Posted February 5, 2015 =)) Daca iti spun ca nu exista... dar nah, continua cautarile nemarginite ) Exista si e posibil.
SkyLeAs Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Da nu inteleg dece mi-sa sters post-ul. Poti face panel pe .ini cu conectare ftp care sa ia din accounts conturile Meh
kwnx Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Da nu inteleg dece mi-sa sters post-ul. Poti face panel pe .ini cu conectare ftp care sa ia din accounts conturile Meh Din cate stiu eu, poti sa faci panel doar cu conectarea la baza de date mysql :-?.
EquiNoxAdv Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Din cate stiu eu, poti sa faci panel doar cu conectarea la baza de date mysql :-?. Idem.. N-am vazut , nu m-am informat. Dar pe dini un UCP? =))
SkyLeAs Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Din cate stiu eu, poti sa faci panel doar cu conectarea la baza de date mysql :-?. Sti prost 1
Recommended Posts