nErVi Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 As mai avea si eu o problema cercurile acelea galbene carete ajuta sa intri si sa iesi din cladiri fara a maiscrie /enter sau /exitCum le scoti stiu ca a mai exlicat cineva o data da nu am gasit Sper ca ati intles la cema refer daca e revin cu o poza daca nu THX
mura Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 "cercurile acelea galbene" sau cum le zici tu reprezinta proprietatile...incearca sa stergi din server.cfg gl_property
eXtreMe96 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Pune la OnGamemodedintDisableInteriorEnterExits(); lol
nErVi Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Sorry asta chiar nam inteles unde e si ce tre sa ii fac is mai nooob:D
Administrator -=[Vyorel]=- Posted November 26, 2010 Administrator Posted November 26, 2010 A zis destul de clar.Deschide modul cu programul Pawno, apoi cauta (CTRL+F) public OnGameModeInit()iar acolo adaugi linia astaDisableInteriorEnterExits(); Exemplu: public OnGameModeInit(){ DisableInteriorEnterExits(); //alte linii return 1;} ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
nErVi
As mai avea si eu o problema cercurile acelea galbene carete ajuta sa intri si sa iesi din cladiri fara a maiscrie /enter sau /exit
Cum le scoti stiu ca a mai exlicat cineva o data da nu am gasit
Sper ca ati intles la cema refer daca e revin cu o poza daca nu THX
5 answers to this question
Recommended Posts