Problema intalnita (descriere): Dupa ce un jucator isi cumpara masina de la dealership,ar trebui sa fie privata,sa nu mai poata intra nimeni altcineva sa conduca.Problema e ca dupa cumpararea masinii ,aceasta poate fi condusa de oricine si nu stiu de ce... Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Nu am erori la compilare Liniile de cod / sursa / script-ul:
Question
ProAeXel
Problema intalnita (descriere): Dupa ce un jucator isi cumpara masina de la dealership,ar trebui sa fie privata,sa nu mai poata intra nimeni altcineva sa conduca.Problema e ca dupa cumpararea masinii ,aceasta poate fi condusa de oricine si nu stiu de ce...
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Nu am erori la compilare
Liniile de cod / sursa / script-ul:
if(newstate == PLAYER_STATE_DRIVER) { if(IsAnOwnableCar(newcar)) { if(CarInfo[newcar][cOwned]==1) { format(string,sizeof(string),"* Vehiculul privat al jucatorului {ffffff}%s",CarInfo[newcar][cOwner]); SendClientMessage(playerid, COLOR_ORANGE, string); if(PlayerInfo[playerid][pPcarkey] == vehicle) { } else if(PlayerInfo[playerid][pPcarkey2] == vehicle) { } else if(PlayerInfo[playerid][pPcarkey3] == vehicle) { } else { RemovePlayerFromVehicle(playerid); SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "* Nu detii keyle acestei masini."); } } } }Ati incercat sa rezolvati singur?: Am incercat si nu am reusit nimic,asa ca va cer voua ajutorul:)
8 answers to this question
Recommended Posts