zroT Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Salut, vreau sa stiu cum fac un text-draw cu stelute, stiu ca e o intrebare stupida, dar nu reusesc sa fac )Ex: Numele de la biz pui stelute cu [ [ ] [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGuardianAngel Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 faci textdraw-ul , cand il faci pune o litera sau ceva in loc de stelute , pe urma cand sa il bagi in server in cod inlocuiesti litera aia cu stelutahttp://files.src-clan.net/cod.docti-am pus steluta intr-un .txt , pentru ca forumul asta nu are support pentru astfel de caractere ..... i-al de mai sus , sper ca am fost de ajutor nu am incercat ..... sper ca merge ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zroT Posted November 21, 2010 Author Report Share Posted November 21, 2010 Hey ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
zroT
Salut, vreau sa stiu cum fac un text-draw cu stelute, stiu ca e o intrebare stupida, dar nu reusesc sa fac )
Ex: Numele de la biz pui stelute cu [ [ ] [
2 answers to this question
Recommended Posts