Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut de cateva zile mam ocupat de un server list si am spus sa-l arat si la alti si sa dea si o parere despre acest server list

54910e1b7e7de.PNG

54910e1b89213.PNG

54910e1b89325.PNG

54910e1b893b7.PNG

Posted

Frumos... dar mai ai de lucrat... Asa pare prea simplu...

Bafta!

242086.png

Posted

Frumos... dar mai ai de lucrat... Asa pare prea simplu...

Bafta!

Asa crezi tu :)) Te rupe php si mysql =))

Posted

Nu ma pricep in domeniu :)

Lucrez doar in Limbajul PAWN...

242086.png

• Administrator
Posted

Daca zici ca e greu de facut, dupa parerea mea nu e asa greu, e undeva intre foarte usor si usor.

• Administrator
Posted

Urat. Copiezi sa-mp.ro ....aiurea

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

Urat. Copiezi sa-mp.ro ....aiurea

What :))) Dece as copia sa-mp.ro nici nu seamana macar cu cel care il aveti si cred cai un lgsl. Invidia spune tot :))

@Woops eu nu lucrez de mult in php si mysql pentru mine e greu pentru tine e usor

• Administrator
Posted

What :))) Dece as copia sa-mp.ro nici nu seamana macar cu cel care il aveti si cred cai un lgsl. Invidia spune tot :))

@Woops eu nu lucrez de mult in php si mysql pentru mine e greu pentru tine e usor

Lista de servere care e pe sa-mp.ro nu are nici cea mai mica tancenta cu LGSL.

• Administrator
Posted

Invidia? De ce as fi invidios? Sunt doar satul de persoane care nu stiu nimic altceva decat sa copieze ideile altora.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.