Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Question

Posted

Salutare,am o noua intrebare: Folosesc mta v1.0.4 si as dori sa va intreb urmatorul lucru,intr-o mapa am pus unele masini la diferite tele-uri,unde pot gasi folderul cu ele deoarece in mapa nu sunt.

Multumesc anticipat

6 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Explica mai bine ca nu am inteles mai nimic.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

folosesc ultima versiune de mta pentru creat mape,am facut o harta,si am adaugat niste masini,dupa asta am convertit mapa,si nu am gasit masinile,stiti cumva unde le-as putea gasi?sunt in vreun folder al mta-ului?

Posted

Masinile (vehiculele) le poti adauga astfel:

1. Intri pe server, iti iei un vehicul il parchezi unde vrei si scrii /save

2. Intri in My Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP iar acolo vei gasi un fisier savedpositions.txt

3. Intri in fisier si vei gasi un cod.

Exemplu:

AddStaticVehicle(562,301.7780,-3211.8503,1.8530,179.9532,2,86);
adica
AddStaticVehicle(IDvehicul,X,Y,Z,angle,Culoare1,Culoare2);
Acel cod il adaugi in GameMode la public OnGameModeInit() Exemplu:
public OnGameModeInit()
{
    AddStaticVehicle(562,301.7780,-3211.8503,1.8530,179.9532,2,86);
    return 1;
}

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

stuntman-=!!" post="45919" timestamp="1290223606"]

Ca sa se converteze si vehiculele folosesti ACEST CONVERTOR (sper ca nu e reclama :D)

am incercat ce mi-ai zis,iar cand incerc sa uploadez harta primesc eroarea asta:

An unspecified error has occurred. This may be a temporary glitch, or your browser may not support this feature correctly.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.