INNaD Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Salut, detin deocamdata un dedicat: 1 GB ram 10gb SSD CentOS 6.5 x32 Caut pe cineva sa facem ceva cu el. Eu ma gandeam la un server de sa-mp. Cine doreste sa lase reply. Vreau in principiu un server de samp ( logic ) ce mod vrea respectivul, eu vin cu host el cu idei si GM
SkyLeAs Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Salut, detin deocamdata un dedicat: 1 GB ram10gb SSDCentOS 6.5 x32 Caut pe cineva sa facem ceva cu el. Eu ma gandeam la un server de sa-mp. Cine doreste sa lase reply. Vreau in principiu un server de samp ( logic ) ce mod vrea respectivul, eu vin cu host el cu idei si GMEu vreau am site dom.com. experienta in vds si dedicate 2 ani si ceva ti-am dat pm cu id de mes
AroWnD_ Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 E interesant ca "razi" în titlu ceea ce ma duce la neîncredere (nu ca as vrea asa ceva) Deci din partea mea o mare teapa . Skype : samp_arownd Yahoo : wos_sunrise
SkyLeAs Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 E interesant ca "razi" în titlu ceea ce ma duce la neîncredere (nu ca as vrea asa ceva) Deci din partea mea o mare teapa . Mai bine punea si el o poza cu didicatu dar so )
kwnx Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Pentru asa ceva, nu se va oferi nimeni, toti scripterii (pe care ii stiu eu) isi iau singuri host, si lucreaza singuri sau cateodata au cate un partener. Nu e confortabil sa depinzi de cineva... desi ar fi o mare sansa pentru cei care stiu sa scripteze, dar nu au bani (sau nu vor) pentru a plati un host.
fullkross Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 e slab din punct de vedere a specificatiilor as zice
BadboyUndeadArmy Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 E greu sa gasesti oameni de incredere care sa te ajute.Cel mai bine e sa te apuci singur!
Recommended Posts