Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×
  • 0

ajutor urgent va rog

Question

Posted

E o problema...Am urcat serv pe host, dar cand folosesc comenzi de genul goto pica serv si nu-si mai revine daca nu-i dau restart... La fel daca flodez /report ...        Asta se intampla si daca-l tin in pc si daca-l tin pe host si e doar de cand am trecut pe 0.3b ... Vreo idee? Sau ma pot apuca de facut alt serv

3 answers to this question

Recommended Posts

Posted

incearca sati skimbi windosu sau reinstaleaza gta sau mai intreaba pe alti eu tiam spus ce cred ca ar fi bn iti zic sa skimbi windosu asa esti mai sigur ca merge

Posted

nu are nici o legatura windowsul sau gta-ul lol , e o problema din script , revizuieste-ti scriptul si vezi ce ai gresit (unele functii au fost scoase din sa-mp 0.3b ..... , vezi in server_crash.log (cu un editor txt) care este problema , jos de tot pe ultimele randuri ar trebuii sa iti scrie de ce s-a oprit serverul

Posted

Am rezolvat...Nu scria nimic la server_crash.log, dar am pus alt mod si mergea...era doar de la mod nu de la windows sau altele pentru ca pica si daca-l puneam pe host...Multumesc de ajutor

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.