NeO Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Salut,de astazi ,cand dau compile, la pawno,imi da aceasta eroare: am dat click si pe pawnocc.exe,am TOATE FISIERELE,ce sa-i mai facRezolvat,multumesc stuntman,puteti inchide topicul.
NeO Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Instaleaza netframework am toate versiunile de netframework,3.5,1.1,2.nustiu cat,...ieri imi mergea ma,si nu am facut nici o modificare
songoku11 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Daca ai fi citit acolo si stiai engleza iti dadeai seama ca iti lipeste fisierul PAWNC.dll , din folderul pawno:)Ce trebuie sa faci este sa modifici numele de la pawnc.dll , in PAWNC.dll
IstuntmanI Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 1.Baga pawnc.dll original de aici: http://files.sa-mp.com/samp03bsvr_R2_win32.zip2.Apasa apoi pe pawncc.exe3.Intra in pawno si incearca apoi.
NeO Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Daca ai fi citit acolo si stiai engleza iti dadeai seama ca iti lipeste fisierul PAWNC.dll , din folderul pawno:)Ce trebuie sa faci este sa modifici numele de la pawnc.dll , in PAWNC.dllma songoku,am citit acolo,si am zis si in primul post,ca am toate fisierele acolo;),nu se vede si in poza ca sunt toate fisierele? Stuntman ,multumesc,a mers,inlocuisem si eu fisieurl,dar nu apsam pe pawncc.exeRezolvat,inchideti.
Question
NeO
Salut,de astazi ,cand dau compile, la pawno,imi da aceasta eroare:
am dat click si pe pawnocc.exe,am TOATE FISIERELE,ce sa-i mai fac
Rezolvat,multumesc stuntman,puteti inchide topicul.
5 answers to this question
Recommended Posts