Stark.sys Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Descriere tutorial: Salut, am si eu o mica intrebare. Cum pot crea o noua functie .inc ?Un mic exemplu. Deci am codul asta [pawn]stock SendMessageToAdmin(color, text[]){for(new i = 0; i {if(IsPlayerAdmin(i) || AccInfo[pAdmin] >= 1){SendClientMessage(i, color, text);}}return 1;}[/pawn] si as dori sa il fac in format .inc, este posibil ? iar cand dau #include <nume functie> sa pot folosi functia asta SendMessageToAdmin(); "de exemplu".;> "Mulţi programatori buni fac programare nu pentru că se aşteaptă să câştige bani sau să fie lăudaţi de public, ci pentru că e amuzant să programezi." - Linus Torvalds
Iulian Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Pui codul intr-un fisier .txt, exact ca si cum ar fi in pawno. Salvezi fisierul si ii modifici extensia, din .txt in .inc. Apoi intrii in gamemode si pui #include <fisier> langa celelalte include-uri. Rate me
Stark.sys Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 da, dar cand execut sendadminmessage(color, "str"); zice ca are eroare :-? dece? "Mulţi programatori buni fac programare nu pentru că se aşteaptă să câştige bani sau să fie lăudaţi de public, ci pentru că e amuzant să programezi." - Linus Torvalds
Administrator WopsS Posted August 29, 2014 Administrator Posted August 29, 2014 Aceasta este o problema de "Ajutor Scripting". Topic inchis.
Recommended Posts