Cruncy Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 am si eu o intrebare...stie cineva cum fac o comanda de deschidere a unei porti in loc de /(comanda) sa dau click si sa se deschida?mersi
IstuntmanI Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 La OnPlayerKeyStateChange:if( (newkeys & KEY_FIRE) && ( IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 10, xpoarta,ypoarta,zpoarta) ) ) { MoveObject(poarta, xnou,ynou,znou, speed); SetTimer("InchiderePoarta",10000,0); }xpoarta,ypoarta,zpoarta inlocuiesti cu coordonatele portii nedeschisexnou,ynou,znou inlocuiesti cu coordonatele portii deschisespeed inlocuiesti cu ce viteza vrei sa se deschida poarta, mai bine pui 5-10 InchiderePoarta inlocuiesti cu functia care inchide poarta la loc
Cruncy Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 si la OnPlayerCommandText mai pun ceva?
Administrator -=[Vyorel]=- Posted November 6, 2010 Administrator Posted November 6, 2010 care e functia care inchide poarta?Foloseste un Timer care sa-ti inchida poarta (vezi aici, sau daca vrei sa o inchizi tot prin click, faci la fel, numai ca schimbi coordonatele intre ele. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
Cruncy
am si eu o intrebare...stie cineva cum fac o comanda de deschidere a unei porti in loc de /(comanda) sa dau click si sa se deschida?mersi
6 answers to this question
Recommended Posts