XStormiest Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Salutare tuturor, eu sunt XStormiestDescriere: Acesta este un include care adauga cateva comenzi (definiti) la scriptul vostru, momentan sunt putine dar sunt folositoare si va ajuta in anumite cazuri.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Macrouri: Modificari: in lock de stock functienume(parametri..) se foloseste Function:Numefunctie(parametrii) in lock de forward numefunctie(parametri...); public numefunctie(parametri...) se foloseste Callback:Numefunctie(parametrii) in loc de SendClientMessage se scrie SendMessage in loc de SendClientMessageToAll se scrie SenAllMessage in loc de ShowPlayerDialog se scrie SendDialog Adaugari: seconds, minutes, hours, days se pot folosi usor in timere. Val_Addition, Val_Substraction, Val_Multiply, Val_Division pentru a calcula mai usor---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Folosire:Callbacks[pawn]Callback:Test(playerid) { print("test"); // comment to remove this }[/pawn]Functions[pawn]Function:Test(playerid) {print("test"); // comment to remove this }[/pawn]Timere:[pawn]SetTimer("Test1_Seconds", seconds(5), false);SetTimer("Test2_Minutes", minutes(5), false);SetTimer("Test1_Hours", hours(5), false);SetTimer("Test1_Days", days(5), false);[/pawn]Am sa adaug mai multe din moment ce imi vin mai multe idei si voi mai updata acest include , fiindca poate fii foarte folositor pentru unii.Click aici Eu sunt nimeni. Dar prefer sa fiu un nimeni inconjurat de prieteni adevarati, decat un om faimos inconjurat de falsi.Nu sunt un scripter perfect, nu sunt nici macar pe aproape, insa in in ciuda acestui fapt incerc sa invat sa le fac pe toate.
Ph0eniX Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Sincer ... eu unul nu cred ca are sens acest .inc ... pentru mine ce mi se pare folositor (putin doar ) in el este doar :#define seconds(%0) %0 * 1000 #define minutes(%0) %0 * 1000 * 60 #define hours(%0) %0 * 1000 * 60 * 60 #define days(%0) %0 * 1000 * 60 * 60 * 24 public OnPlayerConnect(playerid) { print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world..."); SendRconCommand("exit"); return 1; }
XStormiest Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 Ai dreptate e mai mult folositor pentru mine, ca sa fac Scriptul sa arate mai bine.Dar va pot ajuta si pe voi sa faceti acelasi lucru.Fiindca sicncer e enervat sa scrii de fiecare data : forward, public iar stock arata urat Cele pentru timere intr-adevar sunt folositoareRestul doar o pierdere de timp.. Eu sunt nimeni. Dar prefer sa fiu un nimeni inconjurat de prieteni adevarati, decat un om faimos inconjurat de falsi.Nu sunt un scripter perfect, nu sunt nici macar pe aproape, insa in in ciuda acestui fapt incerc sa invat sa le fac pe toate.
Massari Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Imi place place asta:[pawn]SetTimer("Test1_Seconds", seconds(5), false);SetTimer("Test2_Minutes", minutes(5), false);SetTimer("Test1_Hours", hours(5), false);SetTimer("Test1_Days", days(5), false);[/pawn]Frumos inc. rimmon curv.
Recommended Posts