Massari Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Deci, m-am apucat de un gamemode de RP/G .Ce ziceti sa il fac tot dynamic sau static .. ?Daca dynamic, am bagat sisteme de:House DynamicHotdog Stand Dynamic3DText DynamicATM DynamicJob Dynamic Toate sistemele sunt pe mysql r34, le pun pe r38 cand am timp .Aveti idei de niste sisteme unice dynamice ? . rimmon curv.
eXorcism Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Stiam eu ca il faci doar sa il postezi.De la mine sa nu mai ceri ajutor.Si in privinta sistemelor, sistemu de masini dinamice, dar fi atent toate masinile si cele de la job-uri, personale, factiuni etc. I'm back bitches.
Massari Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 Stiam eu ca il faci doar sa il postezi.De la mine sa nu mai ceri ajutor.Si in privinta sistemelor, sistemu de masini dinamice, dar fi atent toate masinile si cele de la job-uri, personale, factiuni etc.Nu il postez, am cerut idei, sa nu il fac dupa placul si doar cum imi place mie ) rimmon curv.
andy47 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Daca il postezi si pe asta :| iti tai capu . Lasa-l dinamic si modifica culorile alea la sisteme si apropo parca ziceai ca l-ai facut r38 ) .
Massari Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Daca il postezi si pe asta :| iti tai capu . Lasa-l dinamic si modifica culorile alea la sisteme si apropo parca ziceai ca l-ai facut r38 ) .Ti-am zis 34 uita te mai bine in conversatie.Oricum il updatez la 38 . rimmon curv.
Recommended Posts