Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

[GM] Rockstar Real Life RolePlay

Recommended Posts

Guest extreamX
Posted

Tot mai multi playeri vor scripturi real life asa ca m-am gandit sa postez unu.Nu e facut de mine.Autorul este nate062692.Eu doar am rezolvat cateva buguri.

Download Link: http://www.sendspace.com/file/xf170x

Posted

Tot mai multi playeri vor scripturi real life asa ca m-am gandit sa postez unu.Nu e facut de mine.Autorul este nate062692.Eu doar am rezolvat cateva buguri.

Download Link: http://www.sendspace.com/file/xf170x

LOL TOTI VOR SCRIPTURI CU RP DA MAI MULTI JOACA PE SERVERE CU STUNT SI DE ASTEA CA-S MAI FAINE!

Posted

Uitate mai atent pe forum si vezi de ce unii sunt de acord cu mine. De ex. Jeff_H

• 2 months later...
Guest Spike2008
Posted

Mie imi da 26 de erori... nu il pot converti in .amx :'(

Posted

Mie imi da 26 de erori... nu il pot converti in .amx :'(

NAi toate "include"(pe limba ta)

si il sustin pe Lazlow si pe Jeff_H . IN fiecare zi fac cate un stunt (mod-harta cum vreti voi sai ziceti)

• 2 weeks later...
Posted

corect stunturile is cele mai jucate  ;D si mie imi plac stunturile da dupa catva ma plictisesc si joc un roleplay  :P

Imi aduc aminte cand jucam pe versiunea 0.1.. ala era SA-MP adevarat.

Va salut cu respect (pe cei care merita).

Posted

poate ca tu cand te plictisesti de stunturi si joci roleplay , da io dupa ce nu am chef de stunt fac drifturi  ;) ;D

[move]DSK 4 Ever ..... [c

Posted

poate ca tu cand te plictisesti de stunturi si joci roleplay , da io dupa ce nu am chef de stunt fac drifturi  ;) ;D

Ai zis-o ! ;)

Posted
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2956) : warning 216: nested comment
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2973) : error 054: unmatched closing brace ("}")
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2974) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2976) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2979) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerInterior"
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2983) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2986) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2989) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerInterior"
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2993) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2995) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2998) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3003) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3005) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3008) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerInterior"
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3011) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3013) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3016) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerInterior"
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3019) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3021) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3024) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerInterior"
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3027) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3029) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3032) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerInterior"
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3035) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3037) : error 010: invalid function or declaration
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3040) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerPos"
D:\Documents and Settings\Administrator.SCGAVAZASRL\Desktop\Rockstars Real Life Roleplay\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3043) : error 010: invalid function or declaration

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

26 Errors.

46456456456-1.png [
  • 2 weeks later...
Posted

Loo......oool da multe erori mai are

Posted

asta e din cauza ca inculdeurile nu coincid cu modu

Posted

asta e din cauza ca inculdeurile nu coincid cu modu

Nu prea cred. Toate fisierele .inc coincid cu toate scripturile. Depinde de script.

• 9 months later...
Guest PI7BuLL
Posted

Fratilor trebe un AMX. la GM asta.. pt ca sant unii care nu se prea stiu cum sa converteasca pwn. in amx. .... by the way tare gm asta ;)

Posted

The Niko Man[RM]" post="17185" timestamp="1250225523"]

C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2956) : warning 216: nested comment
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2973) : error 054: unmatched closing brace ("}")
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2974) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2976) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2979) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerInterior"
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2983) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2986) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2989) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerInterior"
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2993) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2995) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(2998) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3003) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3005) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3008) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerInterior"
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3011) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3013) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3016) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerInterior"
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3019) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3021) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3024) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerInterior"
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3027) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3029) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3032) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerInterior"
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3035) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3037) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3040) : error 021: symbol already defined: "SetPlayerPos"
C:\Users\RMNiko17\Desktop\XPandGames\gamemodes\Rockstars Real Life Roleplay.pwn(3043) : error 010: invalid function or declaration

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

26 Errors.

Datimi Careva Include Plz

Modul e buguit + ca nu e facut de el!

• WopsS unlocked this topic
  • 7 years later...