MrBlack Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cum fac ca atunci cand intri/iesi din masina sa scrie ca ai iesit , sau ai intrat ..? Ca am cautat dar nu mi-a reusit !Si un car ownership are cineva?? platesc daca este nevoie :) Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
IstuntmanI Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ca sa intri in masina si sa dea mesaj cauti in scriptOnPlayerEnterVehicle si cand iese din vehicul OnPlayerExitVehiclesau daca nu le ai, le adaugi.Pentru car ownership, citeste REGULILE, nu se cer FS-uri, GM-uri, comenzi, etc.*OnPlayerEnterVehicle*OnPlayerExitVehicle
MrBlack Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Nu am inteles cum fac sa apara , am vazut pe un sv vedeau si cei din jur cand scria ca ai iesit / intrat in masina ... Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
Administrator -=[Vyorel]=- Posted October 9, 2010 Administrator Posted October 9, 2010 Foloseste SendMessageToAll(culoare, "text"); ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
leon Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Asa ?public OnPlayerEnterVehicle(playerid, vehicleid, ispassenger) { new pName[24]; new string[128]; GetPlayerName(playerid, pName, 24); format(string, 128, "* %s s-a urcat in masina .", pName); ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE); return 1; } public OnPlayerExitVehicle(playerid, vehicleid) { new pName[24]; new string[128]; GetPlayerName(playerid, pName, 24); format(string, 128, "* %s a coborat din masina .", pName); ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE); return 1; }
Administrator -=[Vyorel]=- Posted October 9, 2010 Administrator Posted October 9, 2010 public OnPlayerEnterVehicle(playerid, vehicleid, ispassenger){ new pName[24]; new string[128]; GetPlayerName(playerid, pName, 24); format(string, 128, "* %s s-a urcat in masina .", pName); SendMessageToAll(COLOR_RED, string); return 1;}Nu am verificat ca l-am facut in graba. Vezi daca merge, si asa faci si la alalalt. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
MrBlack Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Auu imi da erori cu caru Creation's:[Map]Chiliad Stunt for Fun[Map] Plaja LS ( first map)[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.[FS] Admin Gun's
Administrator -=[Vyorel]=- Posted October 9, 2010 Administrator Posted October 9, 2010 public OnPlayerEnterVehicle(playerid, vehicleid, ispassenger){ new pName[24]; new string[128]; GetPlayerName(playerid, pName, MAX_PLAYER_NAME); format(string, sizeof(string),"%s s-a urcat in masina.", pName); SendClientMessageToAll(COLOR_RED, string); return 1;} ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
MrBlack
Cum fac ca atunci cand intri/iesi din masina sa scrie ca ai iesit , sau ai intrat ..?
Ca am cautat dar nu mi-a reusit !
Si un car ownership are cineva?? platesc daca este nevoie :)
Creation's:
[Map]Chiliad Stunt for Fun
[Map] Plaja LS ( first map)
[Tut]Cum sa vezi playerii pe navigator
[Tut] Cum sa faci un textdraw cu cati playeri sunt online pe server.
[FS] Admin Gun's
7 answers to this question
Recommended Posts