Jump to content
 • 0

Nu gasesc login sistem in gm!!


TeoThePlayer

Question

13 answers to this question

Recommended Posts

Guest PlayON

Daca nus ti ca u fisier gen rAdmin sau ladmin sau LuxAdmin etc ar putea fi adminu, atunci intra pe rand in fisierele .pwn din filterscripts si dai search la login.

App, ce vrie sa faci cu loginu?...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • By IvanClaudiu98
   Am pus un gm pe server-ul meu dar cand ma duc sa ma loghez pe server cu un cont nou, imi setez o parola iar apoi la logare imi spune ca parola este gresita. Vreo solutie?
  • By AnDrEyUpS
   Buna seara! Deschid si eu un topic pe acest forum, am facut o configuratie de buget cu o boxa pasiva. Nu stiu prea multe asa ca doresc sa ma ajutati cat se poate de bine. Am la dispozitie undeva la 300 de euro pentru acest sistem. M-am gandit sa imi cumpar o boxa, statie, mixer si pe viitor sa fac un upgrade la un subwoofer, le aveti pe toate mai jos. Acesta il voi utiliza la petreceri ocazionale intre prieteni intr-o camera de 7m lungime / 5 latime si in jur de 20 de persoane. Am un sistem de la samsung ht -j5150, dar deja daca se vorbeste tare se aude peste boxe, acestea fiind la maxim si bass doar in colturi.

   Boxa: the box PA 15 ECO MKII sau Behringer Eurolive B212XL
   Statie: Amplificator behringer-inuke-nu1000
   Mixer: Behringer xenyx 802
   Subwoofer: Malone pw 1015 / Fenton-Skytronic de 18* filtru low-pass (electronic-s)

   Nu sunt ele cele mai fiabile, stiu, dar pentru inceput. Acum am tot cautat si nu stiu ce cabluri imi trebuie pentru conectare, ma poate ajuta cineva va rog? Multumesc!
  • By Liviu Adrian
   Salut, am facut ca in tutorial lui 
    nu am avut nicio eroare, am rezolvat erorile sau warning-urile care erau legat ca uitasem ; sa dau o acolada sau etc. Cand intru pe server din localhost, nu apare nimic, doar sa dau spawn. Mai ziceau unii sa fac update la include, dar nu inteleg ce si cum. Daca ma puteti ajuta pls.
   EDIT: Dupaia cand las sscanf2 in gamemode si la plugins in server.cfg apare asta pe samp-server    
      Error: Function not registered: 'SSCANF_Init'
      Error: Function not registered: 'SSCANF_IsConnected'
      Error: Function not registered: 'SSCANF_Join'
      Error: Function not registered: 'SSCANF_Leave'
   Conexiunea la baza de date gamemode a esuat ---> Server Inchis ~~~
  • By Liviu Adrian
   Salut, as dori si eu un sistem de admin folosesc mysql r41-2. Si cand vreau sa folosesc comanda /setadmin sau /makeadmin sa o pot da pe server, deoarece din baza de date phpmyadmin nu imi arata bara sa pot edita userul care era irnegsitrat sa imi pot da admin din baza de date.
  • By R4zvyy
   As dorii un tutorial de reborn, vrg frumos. ca as vrea sa invat si eu scripting
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.