Jump to content
  • 0

Nu gasesc login sistem in gm!!

Question

Posted

Sal, am si eu o problema,dupa cum spune si titlul am o problema cu gasirea sistemului de login in folderul gm-ului,daca stie cnv unde ar putea sa fie anuntati-ma si daca vreti sa aflati ce gm este sa imi dati pm ca nu vreau sa fac reclama acum...:D

Va rog, cn stie sa imi spuna si mie!!!  :-[

15504_skrillex.jpg

13 answers to this question

Recommended Posts

Guest PlayON
Posted

Daca nus ti ca u fisier gen rAdmin sau ladmin sau LuxAdmin etc ar putea fi adminu, atunci intra pe rand in fisierele .pwn din filterscripts si dai search la login.

App, ce vrie sa faci cu loginu?...

Posted

Ia toate FS-urile la rand si scrie cauta (Ctrl+F) OnPlayerLogin si daca nu gasesti cauta si in GM.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Guest PlayON
Posted

Vyo nu toate systemele de admin au OnPlayerLogin ...

Posted

Vyo nu toate systemele de admin au OnPlayerLogin ...

Poate al lui are. ;) Daca nu gaseste, zice.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

defapt am gasit login sistem-ul...Dar problema e alta acum.Nu gasesc fraza aia in care zice: welcome to the b*odz's roleplay enter in the login box your password. si nu il pot schimba in numele serverului meu ...scz daca nu v-am zis de prima data :D.

Ms mult!

15504_skrillex.jpg
Posted

Ceea ce cauti tu poate fi la OnPlayerSpawn sau la OnPlayerConnect.

Mai bine cauti ( CTRL+F ) textul care e in GM.

logo.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.