Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cine imi poate spune si mie va rog frumos :D :X toate comenzile secrete :D :X :*

@  1Life1 Warn UP ! = > Post aiurea (Te-am avertizat )

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Cand compilez imi da error "Pawn Compiler library has stopped working"

-am compilat cu pawno din GM

Edited by blueeemi
  • 1 month later...
Posted

Nu recomand acest GM.Este praf si are multe buguri.Mai bine cine isi deschide server sa il faca de la 0.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Multumesc, il cautam de mult, frate esti tare!!! +1 de la mine.Si cine se pricepe la mysql pm fast, ms.

• Andrey23. locked this topic
  • WopsS unlocked this topic
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Un gm  care  a fost bun la vremea lui... Am și jucat pe acest sv, păcat ca în ziua de azi este doar CANCER în sampul romanesc. Numai bugged peste tot, păcat. Respect Georgel de la Dark, dacă ma mai ști 

Edited by #Cedry2K

retired

Posted
Acum 51 minute, #Cedry2K a spus:

Un gm  care  a fost bun la vremea lui... Am și jucat pe acest sv, păcat ca în ziua de azi este doar CANCER în sampul romanesc. Numai bugged peste tot, păcat. Respect Georgel de la Dark, dacă ma mai ști 

Degraba numai Nephrite stai fara grija deja e pe net gm Nephrite:d

Posted
11 minutes ago, Th3FuK3R Channel said:

Degraba numai Nephrite stai fara grija deja e pe net gm Nephrite:d

Coane, nu stiu ce sa zic de nephrite adica momentan este ok .Respect @Ksenon pentru acel gm la varsta lui

retired

Posted
Acum 5 minute, #Cedry2K a spus:

Coane, nu stiu ce sa zic de nephrite adica momentan este ok .Respect @Ksenon pentru acel gm la varsta lui

E cumparat de la Edison el a rezolv 2-3 bugulete si in rest doar edit

Posted
Acum 1 oră, Th3FuK3R Channel a spus:

E cumparat de la Edison el a rezolv 2-3 bugulete si in rest doar edit

Esti paralel cu lumea asta 

Posted

Cel mai bun server pe care am jucat (inafara B-Zone). 

Aici mi-am inceput aventura mea in SA-MP, pe Blown. Inainte se numea si EvoGame.

George12, nu am mai auzit nimic de el de 2 ani. :O

Posted (edited)

Ba nu sunt eu un scripter de nota 10...dar cei care spuneti ca merita 5/5 sau 10/10 , sunteti prafi rau...eu unul as acorda nota 3-4 din 10...de ce doar atata. pai simplu...m-am uitat putin prin CMD , si pt cei nu stiu sa editeze , pot spune ca tu ai acces oricand atat la server cat si la detaliile serverului....(comenzi ascunse) , chestii luate din alte gm-uri care nu se potrivesc.....si nu-si au rostul...cateva buguri....asta cat m-am plimbat eu prin joc...nu am facut studii aprofundate sa descoper bugurile.......deci cine vrea sa faca ceva din el...va urez mult succes...o sa aveti nevoie...

Edited by FOCA
greseli minore gramaticale
  • 1 month later...
  • 2 years later...