Jump to content
 • 0

AFK Sistem


ToX1c

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • By AnDrEyUpS
   Buna seara! Deschid si eu un topic pe acest forum, am facut o configuratie de buget cu o boxa pasiva. Nu stiu prea multe asa ca doresc sa ma ajutati cat se poate de bine. Am la dispozitie undeva la 300 de euro pentru acest sistem. M-am gandit sa imi cumpar o boxa, statie, mixer si pe viitor sa fac un upgrade la un subwoofer, le aveti pe toate mai jos. Acesta il voi utiliza la petreceri ocazionale intre prieteni intr-o camera de 7m lungime / 5 latime si in jur de 20 de persoane. Am un sistem de la samsung ht -j5150, dar deja daca se vorbeste tare se aude peste boxe, acestea fiind la maxim si bass doar in colturi.

   Boxa: the box PA 15 ECO MKII sau Behringer Eurolive B212XL
   Statie: Amplificator behringer-inuke-nu1000
   Mixer: Behringer xenyx 802
   Subwoofer: Malone pw 1015 / Fenton-Skytronic de 18* filtru low-pass (electronic-s)

   Nu sunt ele cele mai fiabile, stiu, dar pentru inceput. Acum am tot cautat si nu stiu ce cabluri imi trebuie pentru conectare, ma poate ajuta cineva va rog? Multumesc!
  • By Liviu Adrian
   Salut, as dori si eu un sistem de admin folosesc mysql r41-2. Si cand vreau sa folosesc comanda /setadmin sau /makeadmin sa o pot da pe server, deoarece din baza de date phpmyadmin nu imi arata bara sa pot edita userul care era irnegsitrat sa imi pot da admin din baza de date.
  • By R4zvyy
   As dorii un tutorial de reborn, vrg frumos. ca as vrea sa invat si eu scripting
  • By Yonut
   Username: Yonut
   Varsta: 14
   Ce vinzi?: Sistem de nutritie (mancare si bautura)
   Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://imgur.com/a/dsHpY6f
   Pret: 2€ (Modalitati de plata: PayPal, PaySafeCard, Skrill si Revolut)
   Detalii de contact: Yonut#4185 | Facebook | Instagram | PM pe forum
   Alte precizari:
   Sistemul vine sub forma de include, la pachet vine si proiectul cu textdrawurile din TDE Editor. Ofer support 3 zile si instalare gratuita in GM pentru acesta. Prezentare (imi cer scuze pentru greselile gramaticale din video, eram destul de obosit cand am editat si acum le-am observat):
  • By IosifR
   Re. E foarte simplu sa faci acest lucrul doar ca uni dintre cei noi in scripting nu stiu cum. e a
   Primadata mergem la enum pInfo sau cum aveti voi.
   enum pInfo { // Ce aveti voi, pAdmin } Acum, mergem la OnLogin sau OnPlayerLogin depinde cum aveti voi in gamemode. Inainte de SpawnPlayer(playerid); puneti 
   PlayerInfo[playerid][pAdmin] = cache_get_field_content_int(0, "Admin"); Acum trebuie sa facem comanda cu care adminul va oferi admin.
   CMD:setadmin(playerid, params[]) { if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6) return SendClientMessage(playerid, 0xB1BFCC80, "Eroare: Nu ai gradul administrativ necesar."); new id, admin, string[64]; if(sscanf(params, "ud", id, admin)) return SendClientMessage(playerid, 0xB1BFCC80, "SYNTAX: /setadmin <ID/Name> <Admin Level (0-7)>"); if(admin < 0 || admin > 7) return SendClientMessage(playerid, -1, "Invalid Admin Level."); format(string, sizeof(string), "Felicitari! Ai fost promovat la admin %d.", admin); SendClientMessage(id, -1, string); new query[100]; PlayerInfo[playerid][pAdmin] = admin; mysql_format(SQL, query, sizeof(query), "UPDATE `users` SET `Admin` = '%d' WHERE `ID` = '%d'", PlayerInfo[playerid][pAdmin], PlayerInfo[playerid][pSQLID]); mysql_tquery(SQL, query); return 1; } In loc de PlayerInfo puneti cum aveti voi. De ex P_Data... la `users` cum aveti voi tabelul in baza de date unde se salveaza conturile.
   Acum, intram in baza de date. (localhost/phpmyadmin).

    
   Dupa ce ati intrat in baza de date apasati pe Structure.
   Dupa aceea mai jos faceti o coloana.

    

   Ceva de genul trebuie sa arate coloana. Acum dam pe Save si suntem gata!
   Sper ca celor incepatori le-a fost de ajutor. pa
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.