Jump to content
 • 0

Cum Adaug Oameni (Characters)


Guest Underflash

Question

6 answers to this question

Recommended Posts

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • By axelutz
   Salutare! Atat eu, @axelutz, cat si comunitatea www.broland.ro, revenim in lumea gaming-ului romanesc. Cu bune si cu rele, suntem tot aici... de prin 2009 eu ca si jucator insa acum am o mare onoare si in acelasi timp o foarte mare placere, sa introduc in aria de SA:MP dar si Counter-Strike 1.6 o noua comunitate cu un nou "suflu". Avem in plan sa dezvoltam mai multe servere de jucatori, fapt pentru care deja ne-am (re)apucat de dezvoltarea unui gamemode pentru SAMP de la 0 ( in noiembrie - decembrie ii dam drumul la treaba )

   Eu ma aflu aici pentru a va invita sa luati parte la crearea celui mai bun Gamemode care a existat vreodata pe piata romaneasca ( imi place sa las faptele sa vorbeasca, insa abia din Septembrie putem discuta de ceva oficial ) si avem in plan sa schimbam jocul, atat ca gameplay( activitati si idei de organizare a acestora, dar si sisteme ), iata topicul cu actualizarile aduse pana acum serverului:
   Dezvoltarea server-ului de SA:MP - Regulament si informatii - broland.ro

   De ce ai juca la noi?
   Pentru ca aici nu vor exista favoritisme materiale( adica pe bani ), nici avantaje pe bani, vom scapa rapid de codati ( da... ne pricepem si la coding, anticheat-ul nostru este chiar ochiul admin-ului, ca asa am fost crescuti, fara controale TW deci nu o sa va pierdem timpul in cazul in care jucati curat ), ba chiar mai mult de atat, conturile premium si VIP vor putea fi obtinute in joc (nu doar prin donatie), asa ca de ce sa nu incercati? Pe deasupra, incercam sa punem in valoare competitia intre factiuni, dar si sa evidentiem veteranii factiunilor si sa le dam un cuvant de spus, dupa cum este normal pentru ca istoria inseamna totul. 


   Alte avantaje:
   Pe toata perioada Beta, construim serverul si staff-ul impreuna adica si daca esti un jucator nou sau unul vechi al comunitatii, votul tau conteaza si opinia ta este luata in serios, intr-un cuvant, construim serverul impreuna!
   Vom avea transparenta in orice vom face pe server!
   Activitate mare din partea staff-ului dar si a nucleului de jucatori
   Puteti prinde serverul inca de la inceput, inca din prima zi avand in vedere ca deschiderea oficiala urmeaza sa fie anuntata in luna Noiembrie 2021 !


   Poze de pe server:
   loading gamemode


   login   Bonus la Ryder   Link catre topic cu actualizari server ( pentru cei curiosi ce s-a lucrat pana acum ) :
   Dezvoltarea server-ului de SA:MP - Regulament si informatii - broland.ro

   Link catre subforumul dedicat sugestiilor:
   Sugestii pentru dezvoltarea serverului - broland.ro

   Cu cat mai multi, cu atat mai bine! Haideti sa aratam ca SA:MP-ul nu moare! Va asteptam pe 193.203.39.215:7777 !

   IP: 193.203.39.215:7777
   DNS: samp.broland.ro & rpg.broland.ro & beta.broland.ro
   Forum: www.broland.ro/forum sau www.forum.broland.ro
   Instagram: Broland.ro Gaming Community (@sampcs1.6broland) • Instagram photos and videos
   Discord: https://discord.gg/r63tamKRzT
   Youtube: (131) Linkmania Community - YouTube
  • By S0NNIX
   Salutări! Nu de mult timp am decis că vreau să încep un proiect nou. Nu știu dacă va merge, nu știu dacă îmi va ieși, ideea este că încerc.
   Nu de mult timp comunitatea Romania Stunt World (RSW) s-a închis din cauza unor neînțelegeri administrative.
   Cu toate acestea, vreau să încep un mod de joc tip Stunt de la ZERO. De ce? Foarte simplu! Sunt absolut plictisit de RPG-uri și RP-uri, altceva nu văd, nu vreau să judec gusturile oamenilor, însă eu m-am plictisit de acest mod de joc. În mintea mea consider că un joc este făcut pentru distracție, să faci lucruri pe care în viața reală nu le poți face, un loc în care să fie tot felul de minigame-uri amuzante și distractive, tot felul de sisteme pentru fiecare preferință în parte.
   Prin urmare, sunt în căutare de persoane care au idee în proporție de minim 50%+1 cam cu ce se mănâncă acest mod de joc, care au o reputație și în care pot avea încredere (evident, încrederea va veni pe parcurs) pentru a face parte din echipa administrativă a acestui server.
    
   Numele server-ului este Romania Galaxy Stunt (RGS).
   Fiecare persoană care dorește să facă parte din echipa administrativă a server-ului va trebui să aibă vârsta minimă de 14 ani (consider că în jurul acestei vârste oamenii încep să aibă o doză de maturitate) și va primi gradul de Admin Level 5 (Maxim) din partea mea pe timpul perioadei BETA.
    
   Ce voi oferii drept mulțumire după deschidere persoanelor ce m-au ajutat?
   Fiecare persoană care m-a ajutat, la deschiderea server-ului va primi:
   - Un bonus mare din partea mea (statistici în joc) care să îl ajute să evolueze mai rapid pe comunitate;
   - În cazul în care consider că persoana a fost într-adevăr de încredere și că este capabilă de a deține un grad administrativ, va primi Admin Level 3;
   - Un loc special în creditele server-ului (/credits), acel loc fiind numit "Mulțumiri speciale".
   Sper că am fost destul de clar cu cerințele mele, cred că nu sunt prea multe și sunt destul de ușor de înțeles.
   Dacă sunteți interesați, mă puteți contacta pe Discord sau îmi puteți lăsa discord-ul vostru într-un reply și va contactez eu.
    
    
   Discord-ul meu: S0NNIX#0525
  • By salexm93
   Salut ,pot adauga cod la apelarea functiilor native ? De ex la CreatePickup am nevoie sa salvez date pe care sa le accesez la OnPlayerPickUpPickup(playerid, pickupid)
  • By Tefyuu
   Salut , in gamemode ul burned by waller , cum adaug pet in shop ? am incercat eu ceva dar nu a aparut si am zis sa va intreb
  • By Xtrem_Maddox
   Salut. O să explic cât se poate de scurt.
   Mi-am modelat singur o casă în Blender. Am exportat modelul, l-am adăugat în .pwn, e ready to use. Problema mea este următoarea: vreau să amplasez casa undeva, nu contează unde, doar că trebuie să mappez casa, adică să o pun eu cum trebuie. Asta înseamnă că trebuie s-o adaug într-un map editor, ca să o așez așa cum vreau. Cum fac lucrul acesta? Mai exact: cum adaug un obiect custom într-un map editor? JernejL's Map Editor nu îți dă voie să adaugi propriile tale obiecte, nu? Dar Fusez'?
   Mulțumesc.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.