Xtremex Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Cum se foloseste?Trebuie doar sa intri intr-o masina si scri comanda /purchase pentru a cumpara orice masina cu 50000$ iar pentru a vedea comenziile masinii folositi comanda /carcmdComenzi:/lock - pentru a inchide masina/unlock - pentru a deschide masina/purchase - pentru a cumpara o masina (trebuie sa fi in masina pentru a folosi comanda)/sellmycar - pentru a vinde masina /callmycar - pentru a-ti chema masina la tine/eject - pentru a da jos un jucator din masina/ejectall - pentru a da jos toti jucatorii din masinaDaca gasiti bug-uri va rog sa ma contactati!!! Pentru download click!<a href="http://adf.ly/ZB7Ou">Download</a>
LeJeR Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [glow=red,2,300]Eu iti dau un 2.4/5 Ca am mai vazut Dar E Bine de Inceput[/glow] Imi Sti Numele,Dar Nu Ma StiSpui ca sunt de treaba,Dar Nu Sti ce zici
Gireada Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Ai termen pana diseara sa pui poze daca nu primesti lock la topic.
Recommended Posts