Ph0eniX Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Salutare cum fac sa mi se puna Missile la o masina de exemplu Bullet nu vreau sa imi creeze alta masina , daca am deja un bullet sa mi se puna missile uitati aiciCMD:vm(playerid,params[]) { DestroyVehicle(Vehicle); RemoveVehicleMissiles(Vehicle); new Float:x, Float:y, Float:z; GetPlayerPos(playerid,x,y,z); Vehicle = 0; Vehicle = CreateVehicle(541,x,y,z,0.0,-1,-1,1000); AddVehicleMissiles(Vehicle,1.1,0.0,-0.2); PutPlayerInVehicle(playerid,Vehicle,0); return 1; }la Vehicle= este cred nu stiu...ajutatima va rog EDIT: puteti da T/C scuzati pt acest topic:) da am rezolvat dupa 10 minute dp ce am postat public OnPlayerConnect(playerid) { print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world..."); SendRconCommand("exit"); return 1; }
Ph0eniX Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 am zis T/C unde vezi u ca am zis eu ceva de errori? nu mai fa posturi doar sa ai... public OnPlayerConnect(playerid) { print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world..."); SendRconCommand("exit"); return 1; }
Question
Ph0eniX
Salutare cum fac sa mi se puna Missile la o masina de exemplu Bullet nu vreau sa imi creeze alta masina , daca am deja un bullet sa mi se puna missile
uitati aici
CMD:vm(playerid,params[]) { DestroyVehicle(Vehicle); RemoveVehicleMissiles(Vehicle); new Float:x, Float:y, Float:z; GetPlayerPos(playerid,x,y,z); Vehicle = 0; Vehicle = CreateVehicle(541,x,y,z,0.0,-1,-1,1000); AddVehicleMissiles(Vehicle,1.1,0.0,-0.2); PutPlayerInVehicle(playerid,Vehicle,0); return 1; }la Vehicle=
este cred nu stiu...ajutatima va rog
EDIT: puteti da T/C scuzati pt acest topic:) da am rezolvat dupa 10 minute dp ce am postat
public OnPlayerConnect(playerid) { print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world..."); SendRconCommand("exit"); return 1; }2 answers to this question
Recommended Posts