Jump to content
  • 0

Modificare GameMode

Question

Posted

Salut sunt nou. Si am o problema cu GM meu .. Cand vreau sa modific numele de la fostul game nup se schimba.. adica cand intru pe server e acelasi nume..Stie cineva cum sa fac ?

8 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Te-ai gandit ca poate sunt mai multe locuri unde trebuie sa schimbi?

Pai iti multumesc ca mi`ai raspuns. Dar te rog sa imi zici si mie unde trebuie sa modific daca nu doar in gamemode .. si acolo am cautat toate numele de pe server meu si le`am inlocuit si cu notepad ++ si cu pawno ..

Posted

1.Ai compilat?

2.Apesi CTRL+F si cauti numele serverului.

3.Schimba si din server.cfg

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

Pai vezi de ce nu ti le schimba, pentru ca nu l-ai compilat. Posteaza erorile si liniile respective

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

Am rezolvat . Am schimbat GM da acum am alta problema... In GM respectiv nu se poate conecta nimeni decat daca au 2 nume adica ex : sedativ_sedativ

Posted

Esti incepator urmeaza deocamdata tutorialele astea. Acest gen cu sedativ_sedativ se numeste Role-Play. Adica tot ce faci in viata reala faci si acolo(pe tine nu te cheama sedativ_sedativ te cheama Gireada_Iulian de exemplu)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.